Konkret step-by-step kursus inden for Facebook og Instagram.

Måske sidder du og har fundet præcis det produkt, som du gerne vil sælge eller de ydelser, som du gerne vil tilbyde, men du føler det er svært at finde dine første kunder.

Med mit kursus klæder jeg dig på til, hvordan du selv kan håndtere din egen markedsføring, som skaber salg for din forretning.

Du får alle færdigheder, så du helt uafhængigt af et bureau selv kan opsætte annoncer og målgrupper, samt vedligeholde dem og dermed skabe de bedste resultater for din virksomhed.

Jeg tager det hele ned på et niveau, hvor alle kan være med, så du får den rigtige forståelse fra start.

Hvem er din underviser?

Mit navn er Emil Nissen, jeg driver til dagligt et bureau, som hedder Nissen&Co. Ved siden af det afholder jeg utallige kurser, workshops og oplæg. Jeg har efterhånden brugt over 40.000.000 kr. på Facebook og Instagram, og kender derfor alle afkroge af platformen.

Måske du sidder og tænker ”Jamen, er det ikke dumt at lave et kursus, når du har et bureau?”. Grunden til, at jeg har valgt at lave dette kursus, er fordi vi i bureauet har meget få kunder af en vis størrelse, og at jeg løbende har fået mange henvendelser fra nyopstartede, der gerne vil have samme hjælp. Det er nu muligt med dette kursus at få den efterspurgte hjælp.

Du kommer til at se præcis, hvordan det er vi gør hos os og hvordan du selv kan gøre det samme, så du kan spare pengene til dit marketingbureau.

Emil Nissen | Startup Central

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Få de seneste nyheder fra Startup Central og hold dig opdateret på, hvad der sker i iværksættermiljøet.