Facebook- og Instagram Annoncering – uden opstartsgebyr

Hos Eastweb tilbyder vi løsningen indenfor Online Markedsføring, med en tilpasset service til lige præcis din virksomhed. Vi arbejder med betalt annoncering på Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok og Google, og arbejder med alt fra håndværkere til webshops.

Vi tilbyder Online Markedsføring, på sociale medier primært Facebook og Instagram

Har du overvejet om din virksomhed skal benytte sig af Facebook/Instagram Annoncering?

  • Start væksten i dag og se hvad det kan gøre for din virksomhed, helt uden opstartsgebyr.

Vi oplever mange nystartede virksomheder, se ”Online Markedsføring” som en enorm og forvirrende jungle – og for at være ærlig, så er det lige netop det.

Vi tilbyder altså betalt annoncering på online kanaler, noget som er til gavn for en masse virksomheder

Vores force ligger i en skræddersyet løsning til hver enkel kunde, og vi arbejder med virksomheder i mange brancher, alt fra håndværkeren, til cafeen og til den helt almindelige webshop. Derfor ved vi, at det der virker for garn-webshoppen, ikke er det samme der virker for tømrervirksomheden.

Vi sørger for et transparent samarbejde, hvor ingen skal sidde fast i 12 måneder, hvis ikke man er tilfreds.

Vores nøgleord er god service, og mærkbare resultater (som alle andre siger 😉), vi mener dog faktisk at vi levere lige netop det.

  • Nem & Gratis opsætning (normalpris 7.500,-, og 0 kr. for Startup Central medlemmer).
  • Kompetent Facebook & Instagram Annoncering (vi har brugt millioner af kr. på Facebook).
  • Skræddersyet løsning til hvert enkel virksomhed.

Eastweb blev grundlagt i 2020 - vi startede med at lave hjemmesider og webshops, og gik hurtigt over til at tilbyde online markedsføring.

Vi går meget op i den personlige service, og det at skabe en god personlig relation med vores kunder.

Selvfølgelig skal der være styr på alt det tekniske, og det har vi også – men en personlig relation er en af vores højeste prioriteter. Derfor sørger vi for ugentlige eller månedlige snakke, opfølgninger og strategimøder, så du hele tiden tages i hånden, og ved hvad vi arbejder med ”i kulissen”.

Når man arbejder med os hos Eastweb, vil du blive mødt af enormt ambitiøse, unge mennesker – som virkelig brænder for det de laver.

Eastweb | Startup Central

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.