Professionel oversættelse

Hos eTranslate har vi over 30 års erfaring med levering af professionelle oversættelser til virksomheder inden for et væld af brancher.

Vi håndterer en bred vifte af opgavetyper, lige fra salg- og marketingtekster til din hjemmeside eller webshop til oversættelse af faglige/tekniske manualer og juridiske kontrakter.

Vi håndterer oversættelser til mere end 80 forskellige sprog, og hos eTranslate er du ikke blot et nummer i systemet – vores team af oversættere og projektledere er sande ildsjæle som brænder for at levere den bedste løsning til din virksomhed ved hvert projekt.

Alle vores oversættere er nøje udvalgte og kvalificerede, hermed sikrer vi, at de har de fornødne kompetencer og forståelse for at oversætte og kommunikere til netop din branche og målgruppe.

Vi sætter en dyd i at levere oversættelser af høj kvalitet til en fornuftig pris, og vi slipper aldrig dit projekt før du er 100% tilfreds – derfor går vi så langt at alle kunder tilbydes en kvalitets- og tilfredshedsgaranti.

Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at kommunikere og vækste på nye markeder.

Hvem er eTranslate?

eTranslate har rødder tilbage til 90’erne hvor virksomheden blev stiftet under navnet Translatic. I 2016 blev virksomheden som led i et generationsskifte relanceret under navnet eTranslate, og teamet består i dag af en håndfuld projektledere og mere end +1000 kvalificerede oversættere.

Vores mission har fra dag ét været at gøre oversættelsesprocessen nem, effektiv og gennemsigtig for kunderne – derfor ligger vi aldrig skjul på hvilke oversætterprofiler der tilknyttes hver opgave, vores prissætning og måden vi håndterer projekterne på.

Når vi er transparente, så føler nye såvel som eksisterende kunder sig trygge, og det er grobund for langvarige relationer og samarbejder.

eTranslate | Startup Central