Apple Store
Download Startup Central gratis og bliv en del af Startup Lounge omkostningsfrit – Startup Central Basic
Warning icon

Mere frihed

Regnskabsprogrammet e-conomic er designet til at give dig mere frihed til din forretning. Så meget som muligt af de manuelle processer hjælper vi dig med at automatisere. Vores mission er basalt set at give dig en konkurrencemæssig fordel i forhold til dem, der ikke anvender Visma e-conomic.

Det er stort set lige meget hvilken branche du kommer fra, så kan vi hjælpe. Gennem vores app-økosystem, med ca. 300 partnere, kan vi sammensætte en brancheløsning, der netop passer til dit nuværende og fremtidige behov.

Regnskabsprogrammet din bogholder/revisor anbefaler

Vi er stolte af, at have verdens bedste support. Du bestemmer selv om du vil ringe, maile eller chatte med vores supportafdeling, i daglig tale kaldet WOW (alle skal have en WOW-oplevelse hos os). Derudover står vi for næsten alt i opstartsfasen. Ring til supporten, hvis der er problemer, læs relevante supportartikler eller se en af de mange hjælpe-videoer. Du har også mulighed for at deltage gratis i et af vores daglige supportwebinarer.

Hvis du stadig er i tvivl, kan du blot spørge din revisor til råds. Vi samarbejder med alle eksterne bogholdere samt revisorer, og du kan give dem gratis adgang netop til din e-conomic aftale.

Med e-conomics får du:

  • gratis adgang for din eksterne bogholder/ revisor
  • let tilpasselig brancheløsning, der netop passer til din virksomhed (konsulent, håndværker, detail, restaurant,  advokat, rengøring mf.)
  • gratis dansk support (tlf., e-mail, chat, webinarer mf.)
  • mulighed for fakturering af dine kunder på farten med e-conomics gratis app.

Når vi modtager din information vil en af vores medarbejdere kontakte dig for at afdække dit behov, så vi snarest kan hjælpe dig med at skabe en endnu bedre forretning.

Husk, de 3 måneders gratis e-conomic kan KUN opnås af nye e-conomic kunder.

Visma e-conomic A/S | Startup Central