Få meget mere frihed

Regnskabsprogrammet e-conomic giver dig friheden til at fokusere på det, der virkelig betyder noget: din virksomhed.

Så meget som muligt af de manuelle processer hjælper vi dig med at automatisere. Vores mission er basalt set at give dig en konkurrencemæssig fordel i forhold til dem, der ikke anvender Visma e-conomic.

Det er stort set lige meget hvilken branche du din virksomhed er i, så kan vi hjælpe. Gennem vores app-økosystem, med ca. 300 partnere, kan vi sammensætte en brancheløsning, der der passer helt perfekt til dine nuværende og fremtidige behov.

Regnskabsprogrammet din bogholder/revisor anbefaler

Vi er stolte af, at have verdens absolut bedste support. Du bestemmer selv om du vil ringe, maile eller chatte med vores supportafdeling, i daglig tale kaldet WOW (alle skal have en WOW-oplevelse hos os).

Vi går endda skridtet videre og hjælper dig med næsten alt i opstartsfasen. Ring til supporten, hvis der er problemer, læs relevante supportartikler eller se en af de mange hjælpe-videoer. Du har også mulighed for at deltage gratis i et af vores daglige supportwebinarer.

Er du stadig i tvivl? Bare spørg din revisor om råd. Vi samarbejder med alle eksterne bogholdere samt revisorer, og du kan give dem gratis adgang netop til din e-conomic aftale.

 

Med e-conomics får du:

  • gratis adgang for din eksterne bogholder/ revisor
  • let tilpasselig brancheløsning, der netop passer til din virksomhed (konsulent, håndværker, detail, restaurant,  advokat, rengøring mf.)
  • gratis dansk support (tlf., e-mail, chat, webinarer mf.)
  • mulighed for fakturering af dine kunder på farten med e-conomics gratis app

 

Når vi modtager dine informationer, vil en af vores dygtige medarbejdere kontakte dig for at forstå dine behov bedre og hjælpe dig med at skabe endnu bedre muligheder for din virksomhed.

Husk, de 3 måneders gratis e-conomic kan KUN opnås af nye e-conomic kunder.

Visma e-conomic A/S | Startup Central