SMV-screening

Få et overblik over rentable/fornuftige udviklingsprojekter for din virksomhed.

Hvad er DKPU?

Dansk Produktions Univers F.M.B.A. er en medlemsejet forening der hjælper mindre produktionsvirksomheder med at styrke deres konkurrenceevne gennem digitalisering og automatisering af processer, produktionsoptimering, grafisk design og webdesign. Foreningen er nonprofit og har til formål at varetage foreningens medlemmers økonomiske interesser og ambitioner om vækst og udvikling, bl.a. ved at søge tilskud og midler til at finansiere udviklingsprojekter.

Hvad tilbyder DKPU?

har for din virksomhed både nu og på længere sigt. Screeningen giver dig overblik over de konsekvenser, både positive og negative, dit nuværende setup har.

 

Som resultat af SMV-Screeningen får du en lille rapport med prioriterede indsatsområder. Den indsigt som screeningen giver dig, gør dig i stand til at handle på helt konkrete udfordringer, der kan have en afgørende betydning for din virksomhed nu og på den lange bane.

 

Udover selve screeningsforløbet er der afsat 20 timer til mere målrettet rådgivning, hvor der kan arbejdes mere konkret med et eller flere indsatsområder fra den prioriterede liste, så du kan komme i gang med optimering af din virksomhed med det samme.

 

Screeningen giver dig:

  • En uvildig vurdering af virksomhedens konkurrenceevne
  • Overblik over udviklingspotentiale og barrierer
  • Anbefalinger der forbedrer bundlinjen
  • En prioriteret handlingsplan for udviklingsområder
  • 20 timers gratis rådgivning til målrettet problemløsning

 

Som medlem af Startup Central får du SMV-Screeningen på samme vilkår som DKPU’s Bronzemedlemmer: Gratis inkl. 20 timers konkret og målrettet rådgivning.

(Normalpris: 9.800 kr for SMV-Screening + 20 timers seniorrådgivning af 1.200 kr.)

 

Grafisk arbejde

Få professionel hjælp til alt dit grafiske arbejde. Vi ved hvor vigtigt det er at få skabt sig en visuel identitet hurtigt i processen når man er nyopstartet. Det visuelle indhold er tit og ofte det første dine kunder møder, derfor er det vigtig at virker professionelt og gerne afspejler din virksomheds værdier og egenskaber. Det visuelle udtryk arbejder på tværs af hele din virksomhed og skaber sammenhæng mellem dit brand og alle de aktiviteter du foretager dig.

 

Vi tilbyder alle former for grafisk arbejde. Du kan f.eks. få designet dit helt eget logo, visitkort, brevpapir og tilbudsomslag. Har du brug for lidt mere avancerede produkter som Brochurer, flersidede flyers, produktblade og roll-ups til messer klarer vi også det. Vi hjælper selvfølgelig også med det visuelle udtryk til hjemmesider, produkter og til dine sociale medier. Uanset hvilken grafisk udfordring du står med er vores grafiske afdeling klar til at løse den for dig.

 

Vi har en rigtig god aftale med et trykkeri, så har du brug for dine grafiske sager i fysisk form og i en eminent kvalitet, kan vil tilbyde at få trykket sagerne eller produceret roll-ups til en rigtig skarp pris.

 

Som medlem af Startup Central giver vi 150 kr. i rabat på timeprisen så du får det til 650 kr. i stedet for 800 kr. som er standardprisen.

 

Sådan gør du brug af tilbuddet

Brug partneren, og udfyld formularen.

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV