Hvad er Dansk Produktions Univers?

Dansk Produktions Univers (eller DKPU i daglig tale) er en forening ejet af mindre produktionsvirksomheder. Formålet er at sikre medlemmerne den bedste konkurrenceevne og profit. Du får adgang til erfarne rådgivere i produktionsplanlægning, lagerstyring og meget mere.

DKPU har fokus på din produktion og profit. DKPU er et nonprofit kompetencehus ejet af medlemmerne – danske, mindre produktionsvirksomheder. Specialerne er produktion, automatisering, digitalisering og marketing.

Hvad tilbyder Dansk Produktions Univers?

DKPU finder de bedste muligheder for din startup og hjælper dig med at søge støtte til dine projekter, hvor det er muligt.

Ligesom Startup Central er DKPU fokuseret på langvarige, abonnementsbaserede forhold.

Hvis din virksomhed bliver medlem af DKPU, kan du forvente hjælp til:

  • Den bedst mulige produktion
  • At optimere marketing og salg
  • Afgørende kontakter og samarbejdspartnere
  • At søge og få tilskud, som er relevante for din virksomhed
  • Konkrete anbefalinger til udviklingen af din virksomhed fra startup til etableret

Der er mange ting at holde styr på, når du skal sætte gang i en produktion. Hvis du ikke selv har erfaringen eller loyale rådgivere at læne dig op ad, kan du nemt komme til at betale mange dyre lærepenge.

Vi kan sætte dig i kontakt med de mest oplagte samarbejdspartnere, leverandører og dem, der har været i din situation før dig.

Ekspertråd om marketing og salg

En optimeret produktion er selvfølgelig ikke meget værd, hvis du ikke sælger noget. Derfor kan du som medlem også trække på vores erfarne marketingrådgivere, når du skal have gang i afsætningen af dine produkter.

Vi tilbyder både vejledning til dig, der vil stå for alle opgaverne selv, og nogle pakker med effektiv marketing til startup-venlige priser.

Sådan gør du brug af tilbuddet

Log ind, udfyld formularen og brug partneren.

DKPU | Startup Central