Business Generator with AI

Ved at abonnere på vores værktøj, får du mulighed for selv at lave din markedsanalyse og identificere dine leads

Vi trækker på mange forskellige datakilder, fx regnskabsdata, virksomhedsdata, jobopslagsdata, geodata, bygningsdata, webdata og data fra Danmarks Statistik. Her oven på er lagt en række analytiske lag:

  • Intuitivt værktøj til at analysere din mĂĄlgruppe og kortlægge størrelsen pĂĄ det marked, du gĂĄr efter.
  • Kunstig intelligens til fx at forudsige virksomhedernes vækst og forklare, hvorfor vi forventer at de vækster eller ej.
  • Et værktøj til at planlægge eventuelle salgsture eller kørende sælgeres arbejde, sĂĄ et salgsbesøg let kan kombineres med flere salgsbesøg inden for samme segment.

Damvad Analytics: Din data- og AI partner

Vores vision er at gøre store mængder data og kunstig intelligens tilgængelig for almindelige mennesker. Siden 2007 har vi hjulpet virksomheder i næsten alle brancher med dette. Vi har udviklet en række forskellige AI-løsninger baseret på de nyeste og bedst mulige teknologier, som gør det muligt for vores kunder at drage nytte af teknologier, som ellers kan være svært tilgængelige. En af disse er Business Generator, som er målrettet B2B. Derudover har vi løsninger, hvor vi med nogle af de mest avancerede tekstalgoritmer hver nat læser samtlige jobopslag for at kortlægge erhvervslivets behov efter specifikke kompetencer. Med det værktøj kan man let og smidigt se hvilke kompetencer ens konkurrenter efterspørger, hvad der er de nyeste teknologiske trends og kompetencetrends inden for ens eget felt og foretage konkurrentovervågning – disse data benyttes i øvrigt også i Business Generator.

Vi er ca. 40 konsulenter med baggrund i alt fra antropologi, teoretisk kemi til software-ingeniører og erhvervsøkonomer. Vi har hovedkontor på Christianshavn og et kontor i Stockholm.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ved tilmelding af nyhedsbrev, accepterer du hermed, at vi mĂĄ sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.