Kontrakthåndtering

Contractbook er en platform for effektiv kontrakthåndtering for moderne virksomheder.

Hvad er Contractbook?

Den moderne kontraktløsning.

 

Contractbook er en digital platform til håndtering af kontrakter, hvor du kan administrere hele kontraktens livscyklus i ét flow. Udform kontrakter med opdaterede skabeloner, underskriv dem med digital signatur og organiser dem sikkert i skyen. Dertil kan du samarbejde i teams, eksekvere dine forpligtelser og analysere indholdet af kontrakten for at maksimere dens værdi. Sidst men ikke mindst kan du integrere platformen med tusindvis af andre apps og automatisere dit workflow med skræddersyede automatiseringer. Contractbook blev grundlagt i København i 2015 og har 50.000 brugere i mere end 70 lande.

 

Hvad tilbyder Contractbook?

Bedre kontrakter.

 

Via Startup Central får du adgang til et tilbud, hvor hvor nystartede virksomheder kan få adgang til hele platformen for 50 % af den oprindelige pris. Denne early stage-rabat gælder i et år og tilbydes til virksomheder, som har modtaget mindre end 25 millioner kroner i funding, beskæftiger færre end 25 medarbejder og har mindre end 4 år på bagen.

 

Hvordan:

Ansøg på knappen i toppen, og vælg Startup Central, når du ansøger. Derfra vil Contractbook sørge for, at der bliver booket en introduktion med din industriekspert og du vil blive taget i hånden fra første demo til implementering

 

- Siden her leder til en form, hvor igennem der ansøges for adgang.
- Medlemmer der opfylder kravene, og ansøger vil få 50% rabat på alle i planer, i alle størrelser, i 12 måneder.
- Total rabat varierer fra 2.200 DKK til 22.199 DKK (og kan være langt mere).
- Ansøgninger fra vores betroede partnere vil opprioriteres og altid tages først.

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV