App løsning

CodeSpace er en app udviklings specialist - her kan iværksættere og startups få udviklet en funktionel app.

Hvad er Codespace?

Codespace er et appbureau, der hjælper dig fra idé til funktionel app.

 

Codespace har en passion for digitale produkter samt et drive til at sætte ting og projekter i gang. De brænder for at hjælpe iværksættere og startups med udviklingen fra idé til færdigt produkt.

 

De er eksperter på deres område, og de brænder for at bruge vores viden og evner til at gøre en forskel, både nu og på længere sigt.

Hvad tilbyder Codespace?

En startupapp til en overkommelig pris.

 

Når du får udviklet din nye app hos Codespace, får du derfor ikke et firkantet forløb presset ned over dit projekt. I stedet tror de på, at når de skræddersyr deres forløb til dig og din idé kan I, i fællesskab opnå resultater, der overgår forventningerne til både design, funktionalitet og brugervenlighed.Alt det med apps og appudvikling er for mange nyt og ukendt land. Det kan derfor være svært at overskue de mange muligheder og tekniske termer på egen hånd.

 

Hos Codespace hjælper de altid deres kunder med kompetent rådgivning og vejledning omkring de aspekter i appudvikling, der er vigtige at tage stilling til. 

 

Hvis du vil være sikker på, at brugerne hænger ved din app, kræver det en gennemtænkt ide og en række rigtige valg hen ad vejen. Her kan Codespace guide dig igennem junglen og sørge for at din app både er flot visuelt, er brugervenlig, samt overholde alle data og GDPR-regler.

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV