Professionel firma adresse

En firma adresse fortæller mere end blot adressen - for nogle signalerer det værdi, kvalitet og meget mere. Vil du have firma adresse i KBH K?

Hvad er CITYADDRESS?

CITYADDRESS er dit virtuelle kontor i København K, der giver din virksomhed en professionel og flot firmaadresse – og styrker din signalværdi udadtil.

 

Der er mange i dag, der ikke vil have erhvervsadresse registreret på privatadressen.

 

Det skyldes, at flere og flere synes at virksomheden dermed fremstår useriøs som helhed – samt at ejerne rent mentalt ønsker at adskille privatlivet fra arbejdslivet.

 

Når din virksomhed er registeret på privatadressen, ser det hurtigt også ud som om, at det går dårligt, fordi du ikke har råd til et lokale ude i byen.

 

I disse situationer kan adresseservice være lige dét, du leder efter – og dét kalder vi win-win.

 

Ved at vælge adresseservice hos os kommer din virksomhed til at fremstå seriøs overfor dine kunder og samarbejdspartnere, som du nu stolt kan fremvise din firmaadresse. Samtidigt slipper du for at skulle betale en dyr husleje for et kontor i København.

Hvad tilbyder CITYADDRESS?

Hos os kan du nu få erhvervsadresse på en af de mest attraktive adresser i København. Dermed behøver du ikke længere at være flov over at skulle vise din firmaadresse til dine leverandører, kunder og samarbejdspartnere.

 

Med en flot virksomhedsadresse kommer du til at fremstå attraktiv. Du styrker dit omdømme – og vil med høj sandsynlig også performe bedre på salg fremadrettet.

 

Din erhvervsadresse har en stor signalværdi i flere sammenhænge. Det skyldes at mange virksomheder tjekker op på de enkelte virksomheder, inden de indleder et samarbejde. Men tro os - efter du er tilmeldt CITYADDRESS, kommer du ligefrem til at nyde at blive tjekket op af kunder og samarbejdspartnere.

 

Du kan dermed stolt skrive en af de mest attraktive erhvervsadresser på din hjemmeside, visitkort, mv. Det viser også omverdenen, at virksomheden nu har taget skridtet ud af din private bolig – og fra nu af får du en stærkere gennemslagskraft over for kunder og samarbejdspartnere. Bare vent og se.

 

Uanset om du er en startup-virksomhed - eller om du har været i gang i længere tid - er det vigtigt at holde udgifterne nede, hvis det er muligt.

 

Når du vælger professionel adresseservice for din virksomhed, får du mulighed for at have et billigt virtuelt kontor på en attraktiv adresse inde midt i København K - som samtidigt også afsender et professionelt signal til dine kunder.

 

Derudover sparer du penge på, hvad en høj husleje for et dyrt kontor ellers ville have kostet dig om måneden.

 

CITYADDRESS er meget mere end bare professionel adresseservice. Selvom vi holder til på en af de mest populære erhvervsadresser i København, kan vi hjælpe virksomheder i hele Danmark.

 

Hvis din virksomhed vokser - og du fx gerne vil starte en afdeling i København - så kan du hurtigt og billigt komme i gang med et virtuelt kontor. På den måde kan du let vokse dig ind på det københavnske marked - og få lettere ved at sælge hertil.

 

CITYADDRESS er også den ideelle løsning for dig, som ofte er på landevejen. Her kan vi gøre livet lettere for dig ved tage imod dine breve (og pakker). Vi videresender posten til din egen adresse op til 2 gange om ugen – og du bestemmer selv, om du vil modtage posten i fysisk form eller elektronisk på mail.

 

Med et virtuelt kontor og professionel adresse i indre København, kan du fremstå som en seriøs forretning overfor dine nye og kommende forretningsforbindelser.

 

Nu er det altså slut med at fortælle, at din virksomhed holder til på din privatadresse, når du er ude for at markedsføre og synliggøre din virksomhed.

 

 

Derfor skal du som medlem af Startup Central vælge CITYADDRESS?

 

Der er flere gode grunde til, at du som medlem af Startup Central bør vælge CITYADDRESS. Som medlem af Startup Central opnår du alle de fantastiske fordele ved adresseservice hos os.

 

Helt ekstraordinært kan du som medlem af Startup Central opnå 24% rabat på fire udvalgte pakker, som starter fra 189 kr./mdr. med medlemsrabat.

 

Dette er en unik medlemsrabat, som kun er gældende for medlemmer af Startup Central.

 

Rabatten er gældende hele dit første års medlemskab hos CITYADDRESS.

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ved tilmelding af nyhedsbrev, accepterer du hermed, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.