Hvad er Briefcase?

Nem virksomhedsstyring, der giver ro i maven. 

Briefcase er en dansk legal tech virksomhed der gør administration lettere for din virksomhed. Briefcase samler dine væsentligste forpligtelser i en og samme platform og lader dig centralisere selskabsdokumenter, referater, filer og virksomhedsinformation. Systemet er bygget op på intelligente workflows parret med CVR information fra Virk samt en række datakilder der sørger for det store overblik.

  • Via Startup Central får du adgang til et helt unikt tilbud som giver Briefcase abonnement gratis i 12 måneder og i de efterfølgende 12 måneder en rabat på 83%.

Briefcase er skabt for at synliggøre de mange forpligtelser man har som virksomhedsejer, men som giver uro at tænke på - deadlines, forpligtelser, frister og rapportering fylder og tager fokus væk fra fremdrift. Det vil vi ændre på med Briefcase og gøre virksomhedsstyring let og overskueligt.

Hvad tilbyder Briefcase?

Briefcase kan løse rigtig mange administrative byrder. Eksempelvis opbevaringspligten som blev indført 1.1.21 og som i værste fald kan udløse tvangsopløsning hvis man ikke har styr på det.  Med Briefcase samles alle nødvendige dokumenter via en guide så opbevaringspligten opfyldes og du med et klik kan eksportere alle filer i forbindelse med en stikprøve fra Erhvervsstyrelsen. 

Nogle af de opgaver du kan håndtere på Briefcase: 

  • Afhold møder der opfylder formalia som kan underskrives direkte på platformen. 
  • Centraliser dine selskabsdokumenter og filer
  • Opfyld Opbevaringspligten (Nyt krav fra 1.1.21) som alle selskaber har pligt til
  • Håndter personale med integration fra Salary 
  • Opret udvalg hvor du kan arbejde sammen med interne og eksterne medlemmer 
  • Afhold skrivebords-generalforsamling.

Bag Briefcase står et team af serieiværksættere som har bygget en række startups. Briefcase har modtaget funding fra private investorer, vækstfonden samt innovationsfonden og er blevet udviklet i samarbejde med en række virksomheds eksperter. 

Der er direkte integration med en data kilder og API´er såsom Salary - Alt sammen med til at samle trådene for virksomheds overblik, uden at du skal gå på kompromis med dine arbejdsrutiner. 

Ideen blev affødt af et behov for at danne sig et overblik over rapportering og forpligtelser - hvad skal leveres hvor, i hvilket format og hvornår ? 

Briefcase har udviklet en række algoritmer til at automatisere kontroltjek som hjælper dig med at overholde gældende lovgivning og få ro i maven ift. dine forpligtelser. Vi samler trådene og leverer overblikket. Det er let at gå til, brugervenligt og sparer dig for en masse tid og administrativt bøvl.

Indløs tilbuddet:

Send en mail til (se promokode feltet) med følgende info:

  • Virksomhedsnavn
  • CVR
  • Telefon nummer 

Du vil herefter modtage en aktiveringskode på mail.

Briefcase.ai | Startup Central

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.