Influencer marketing

Brandarmies er en platform, der forbinder pico influencers og virksomeheder ud fra interesser. Her kan almindelige danskere give en personlig anbefaling på produkter.

Hvad er Brandarmies?

Et markedsføringsværktøj indenfor influencer markedsføring.

 

Navnet Brandarmies blev til ud fra missionen om, at det skulle være muligt for mindre og mellemstore virksomheder at have deres eget team af branders (influencer) til at reklamere for sig. Vi har derfor skabt et effektivt markedsføringsredskab, hvor alle kan være med.

 

Vi henvender os til virksomheder, hvor kundeloyalitet er i højsædet og markedsføringsbudgettet er begrænset.
Værdisættet hos Brandarmies er højt, da troværdighed er grundlaget for vores markedsføringsredskab.

 

Alle brugere af Brandarmies bliver derfor valideret for at undgå ”spøgelser” og falske profiler. Dertil kommer også vores matchkriterier, som har stor betydning ift. at skabe det bedste match for vores brands.

 

Det er ikke kun vores redskab som bygger på gode værdier – hele virksomheden Brandarmies har fundament i et højt værdisæt. Tillid, troværdighed, nærhed og ægthed er noget, som alle medarbejdere på Brandarmies efterlever.

 

Hvad tilbyder Brandarmies?

Den personlige anbefaling.

 

 

 

Vi stoler alle på vores venner, familie og kollegaer, når de anbefaler et produkt. Efterfølgende vil dette have stor betydning for vores valg, når det kommer til et køb.

 

 

 

Ved at opbygge det rette brander-team på Brandarmies, kommer virksomhedernes produkter ud med ægte personlige anbefaling til alle venner, familie og kollegaer af deres team. Derfor er det vigtigt ikke at bremse denne type anbefaling. Vi anbefaler at give plads til at teamet kan være personlige, kreative og nytænkende i deres anbefalinger – på den måde undgås det, at teamet kommer til at føle sig som reklamesøjler, og deres ægte personlige anbefaling vil stråle igennem. Og de kreative anbefalinger kan evt. også give virksomheden nye inspiration til hvordan deres produkt kan ses på.

 

 

 

Den personlige anbefaling betyder meget især for mindre evt. nyopstartede brands. For dem er det vigtigt at få fat i de rette branders, da troværdighed vægtes højt.

 

 

 

 • Troværdig markedsføring via jeres eget team af branders
 • Struktureret styring af mange branders på én gang
 • Statistik retur ifm. promovering
 • Ingen reel udgift til branders – kun tabt fortjeneste
 • Prisvenlig ift. betaling til Brandarmies (via Startup Central er de 4 første mdr. gratis)
 • B2B – en brander kan også være et brand
 • Mulighed for gratis eksponering via vores kanaler – vi kalder det brand-spotlight
 • Kontrakter samt regler omkring reklame tager vi os af

 

 

 

Den ægte personlige anbefaling er alfa og omega for troværdig markedsføring.

 

 

 

Sådan fungerer det

 

 

 • Opret jer på Brandarmies:
  Vælg et passende profilbillede (logo) i god opløsning, og beskriv jeres brand. Gør jer gerne umage med jeres profil, så besøgende ikke er i tvivl om, hvem I er, hvad I tilbyder, samt hvem I henvender jer til.

 

 

 

 • Opbyg jeres team af branders:
  Vi anbefaler, at I tager udgangspunkt i de branders, som matches med jer. Kig på deres profil – både på Brandarmies men også evt. Instagram og Facebook. Derved kan I finde frem til de helt rette branders til netop jeres virksomhed. Tilbyd herefter et samarbejde, vi kalder det alliance, med de relevante branders. I kan til en hver tid udbygge jeres team af branders. Vi anbefaler et team bestående af minimum 20 branders, for at I får en god effekt.

 

 

 

 • Promovering:
  Det er her magien sker, og jeres branders giver deres personlige anbefaling. Vi anbefaler, at I tilbyder jeres branders en rabat eller et produkt, der er passende for den anbefaling I får igen. Hav i tankerne, at jeres branders skal have lyst til at tilmelde sig jeres promovering. De skal føle, at det er et godt og attraktivt tilbud. Overvej også hvilket produkt I gerne vil have fokus på via promovering. Et nyt produkt på hylden? En sæsonbetonet vare? En ny trend? Ifm. en promovering har I mulighed for at bede om statistik retur.

 

 

 

Betaling
Afregning til brander er på et niveau, hvor alle brands kan være med. Betaling er enten et produkt, en rabat eller en værdikupon. Dvs. selve udgiften er minimal, da det mere er et tab i fortjeneste mere end en reel udgift.

 

 

 

 • Oprettelsen er 100% gratis.
 • Hver alliance med en brander koster 2 kroner pr måned; uanset antallet af følgere på branderen.
 • En promovering koster maximalt 249,-; uanset hvor mange branders der anvendes samt antallet af følgere anbefalingen når ud til.

 

 

 

Der tages forbehold for evt ændringer og trykfejl i prisen.

 

 

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV