Hvad er Board Office?

Skab en professionel struktur i din virksomhed fra dag 1.

I BOARD OFFICE kan du uploade og opbevare virksomhedens fortrolige dokumenter pĂĄ sikker vis.
Med et ekstraordinært fokus på brugervenlighed understøttes din virksomheds arbejdsprocesser og samtidig er du altid optimeret i forhold til GDPR og compliance.

BOARD OFFICE er skalerbart og bruges i dag bĂĄde af startupvirksomheder og har samarbejdsaftaler med Danske Advokater, Dansk Erhverv samt samarbejde med banker, revision og store organisationer.

Hvad tilbyder Board Office?

BOARD OFFICE er en cloudbaseret bestyrelsesportal med markedets højeste sikkerhedsniveau. 

BOARD OFFICE professionaliserer din virksomhed fra starten, fra de første tanker om et advisory board til en professionel bestyrelse. Sæt fart på din virksomheds fremtid med kontakt til investorer, bestyrelsesmedlemmer og andre vigtige profiler.

Med BOARD OFFICE imødekommer du de mulige interessenters krav om at der benyttes en sikker portal. Portalen fremhæver professionalismen i din virksomhed, som kan bidrage i forhold til at øge tiltrækningskraften af bestyrelsesmedlemmer, investorer mm. Her er professionelle procedurer i fokus, hvilket sender et markant positivt signal.

Fordele med BOARD OFFICE

  • Skab en professionel struktur i din virksomhed
  • Inspiration – fĂĄ adgang til masser af inspiration gennem skabeloner, spørgerammer mv.
  • Planlægning og dialog med dine rĂĄdgivere gennem portalen
  • Kom i kontakt med over 14.000 professionelle bestyrelsesmedlemmer.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.