Blog influencing

Bloggers By Heart giver dig mulighed for at udvide din markedsføring gennem professionelle bloggers

Hvad er Bloggers By Heart?

Er du træt af influencersamarbejder, som ikke giver resultater? Eller influencere, der ikke opfører sig professionelt?

 

Professionelle influencere
Hos Bloggers by Heart tilbyder vi samarbejde med professionelle bloggere, der ejer deres domæne og blog. De betaler for at være en del af netværket, og for at få adgang til ressourcer, der dygtiggør dem og holder dem opdaterede omkring regler og best practice. Det betyder, at du får adgang til bloggere, som arbejder seriøst med deres blogs og som skriver gode, søgemaskinevenlige blogindlæg.

Hvad tilbyder Bloggers By Heart?

Startup Central kan i samarbejde med Bloggers by Heart tilbyde 10% rabat på første influencer-kampagne eller 12% på dine første 4 enkeltstående influencersamarbejder.

 

Du vælger selv fokusområdet - er det linkbuilding, awareness, flere følgere på en bestemt social platform, flere nyhedsbrevslæsere eller noget helt femte.

 

Derfor skaber vi resultater
Bloggers by Heart samarbejder desuden med UP Agency, som faciliterer kampagner og kan bidrage til, eller skræddersy strategier ud fra din virksomheds behov. Det indbefatter også muligheden for at arbejde med flere typer af influencers og sociale platforme.

 

Samarbejdet mellem et professionelt agentur og blogfællesskab skaber resultater i din første eller næste influencerkampagne. Du er altid velkommen til at kontakt Bloggers By Hearts agent Marie Klee fra Up Agency, hvis du er i tvivl om, hvorvidt en influencerkampagner er noget for dig og din virksomhed.

 

Du er også velkommen til at kontakte Bloggers By Hearts ejer Lise Sommerlund, hvis du vil høre mere om Bloggers By Heart.

 

Hvis du overvejer at prøve influencersamarbejder af, så kontakt os gerne til en uforpligtende samtale.

 

Sådan gør du:

1. Send en mail til Lise@bloggersbyheart.dk

2. Brug teksten fra promokode feltet i emne feltet.

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ved tilmelding af nyhedsbrev, accepterer du hermed, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.