Regnskabsprogram

Billy er et af de førende regnskabsprogram i Danmark og specialiseret i små og mellem-store virksomheder. Programmet har en masse funktioner, der gør bogføring og fakturering hurtigt og nemt.

Hvad er Billy?

Vigtigheden af et solidt regnskabsprogram.

 

Billy er udviklet specifikt til iværksættere og mindre virksomheder, som selv sidder med deres regnskab, og som ikke nødvendigvis har den store erfaring med bogføring.

 

En af de vigtigste ting, når du driver din egen virksomhed er, at du får betaling, når du udfører et stykke arbejde. Med et regnskabsprogram bliver det nemt for dig at sende fakturaer, så du får betaling for dit arbejde til tiden. En anden vigtigt ting at have styr på som selvstændig, er ens bogføring, så du kan holde styr på økonomien i din virksomhed.

 

Med et regnskabsprogram letter du bogføringen af bilag, og du kan automatisere meget af det gentagende tastearbejde i forbindelse med bogføringen af dine udgifter.

 

Toke Kruse, som er stifteren af Billy, startede virksomheden, da han selv oplevede, at det med bogføring var en uoverskuelig opgave med de eksisterende løsninger på markedet. Toke følte, at der var behov for en mere brugervenlig løsning og 11 år efter har over 30.000 virksomheder anvendt Billy.

 

Hvad tilbyder Billy?

Hjælp til at holde styr på bogføringen, nemt og effektivt.

 

Billy er et brugervenligt og intuitivt regnskabsprogram, som gør det nemt for dig at udføre de mest almindelige regnskabsopgaver, som f.eks. at sende fakturaer, bogføre regninger og afregne moms, også selvom du ikke har siddet med bogføring eller regnskab før.

 

I Billy kan du blandt andet uploade bilag, mens du er på farten, så du ikke pludselig står og mangler en kvittering til regnskabet. Derudover har du mulighed for at forbinde dit regnskab med over 60 integrationer i Billy, som gør, at du kan spare endnu mere tid på dit regnskab.

 

Med Billy kan du let:

 

  • Sende fakturaer
  • Bogføre regninger og bilag
  • Lave din moms med få klik
  • Afstemme din bank
  • Udarbejde dit årsregnskab

 

Du får samtidig support på både mail, chat og telefon alle ugens dag, hvis du har brug for hjælp.

 

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV