Alt i Emballage og produkter til kontoret

Hos billigEmballage er vi selv Iværksættere. Derfor ved vi hvor vigtigt det er som nystartet, at få hjælpen, der hvor den giver mening.

Med 10% Rabat hos billigEmballage, får du en god start som virksomhed, der sender produkter til dine kunder eller har brug for kontorartikler til det nye kontor. Vi har alt fra papkasser til pakketape, boblefolie og forsendelsesposer til tøj.

Hos billigEmballage sælger vi produkter som de andre forhandlere – bare billigere!

Hos billigEmballage går vi højt op i god kundeservice. Det er vigtigt for os at alle kunder føler sig godt behandlet. Som følge deraf har vi en forholdsvis god score på trustpilot. Du kan derfor trygt handle hos os, både som erhvervs- og privatkunde.

Oplev selv hvorfor mere end 10.000 kunder køber emballage hos os hvert år. Vi har emballage til både store og små forsendelser, på den måde kan du sende alle typer af varer til dine kunder og være helt tryk ved, at de når sikkert frem. Vores emballage har altid konkurrencedygtige priser og vi arbejder altid på at have alle de typer emballage på lager, som du som kunde kan have behov for. 

Vores produkter er udvalgt så pris og kvalitet hænger bedst muligt sammen. Der er også på emballage sammenhæng mellem pris og kvalitet, så derfor tester vi altid nye typer af emballage for eksempel papkasser eller boblekuverter inden de kommer på shoppen. 

Skulle du ikke finde det du søger, så er vores shop så omfattende at du via vores søgefelt som regel kan finde den emballage du leder efter med nogle få klik. Fandt du ikke den emballage du har brug for, så er vi altid klar til at se på, om det måske skulle være noget vi kan skaffe hjem og noget vi bør have på shoppen i fremtiden.

Skriv eller ring til os, så ser vi på det! Brug gerne mailen info@billigEmballage.dk.

Vi gør et stort arbejde i at indkøbe produkterne billigst muligt, således vi kan sælge emballage billigere til dig som kunde.

Ganske ofte til priser, hvor ikke ret mange andre er med. En del af produkterne er hjemkøbt fra udenlandske producenter, hvorfra vi aftager kæmpe partier. Eksempelvis har vi et samarbejde med en producent af boblekuverter, der fremstiller vores egne boblekuverter under navnet Packair. På grund af dette, er vi blandt Danmarks billigste leverandører af boblekuverter, hvilket er en stor fordel for de kunder, der køber deres emballage hos os.

Når vi handler ind af en given type emballage, så er finder vi altid den leverandør som billigst muligt kan levere. Det betyder at vi løbende ændre i hvilken leverandør der leverer de forskellige typer af f.eks. papkasser. Derfor kan du som kunde hos os opleve, at en bestemt papkasse kommer med forskellige typer tryk osv., men altid i samme mål.

Når en papkasse svinger i pris er det ofte fordi en producent har et stort parti de vil af med eller fordi prisen på papir svinger op og ned. Vi forsøger altid at holde vores priser så lave og stabile som muligt. Så du som emballage kunde ikke oplever ændringer i priserne på de typer af emballage du bruger.

billigEmballage.dk | Startup Central

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.