Danmarks nye digitale rådgivningshus

Advisoa er et digitalt rådgivningshus indenfor betalingsløsninger. Advisoa er stiftet af tidligere konsulenter, og deres mission er at skabe et nemmere og mere transparent marked til gavn for dig som erhversdrivende - med en digital tilgang, gør de det nemt og intuitivt at finde sin nye løsning.

På kun 48 timer har du fået et rådgivende opkald fra din personlige konsulent, fået forhandlet et eller flere tilbud og står klar med et perfekt match på din betalingsløsning, hvor du er sikret de bedste priser og vilkår.

Men hvordan formår Advisoa at gøre det SÅ hurtigt og ovenikøbet GRATIS for en erhvervsdrivende, som dig selv?

Hos Advisoa mener man ikke, at det kun skal være de helt store virksomheder, der har mulighed for at gå i udbud. Derfor har Advisoa indgået samarbejdsaftaler med adskillige udbydere indenfor branchen, hvor de gratis og uforpligtende sætter din betalingsløsning, eller behov for denne, i et udbud blandt alle partnere som hver især går ind og byder på at vinde dig som kunde.

Efter endt udbudsrunde rådgiver en erfaren konsulent dig på dine muligheder og gennemgår de forhandlede tilbud, som du har modtaget med dig for, at sikre at du får det fulde overblik over tilbuddene samt hvad dine muligheder er.

  • Advisoa besparer typisk deres kunder for mellem 25-45% sammenlignet med deres nuværende løsning.

Hvis du ender med at takke ja til et tilbud, så vil det fortsat være helt uden beregning. Advisoa har bygget sin forretningsmodel op omkring at hjælpe erhversdrivende og derfor har de pålagt et servicegebyr til den udbyder, hvis tilbud du har accepteret. På denne måde vil det for dig, som erhvervsdrivende, altid være gratis og uforpligtende at benytte dig af Advisoas services.

Advisoa ApS | Startup Central

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.