Jeg hjælper din fødevare virksomhed videre fra hvor den er i dag!

Jeg hjælper din fødevarer virksomhed videre fra hvor den er i dag!

Igennem de sidste 18 år har jeg arbejdet med fødevarer på alle niveauer, det vil sige at jeg kan hjælpe dig og din virksomhed med at besvare spørgsmål inden for fødevarelovgivningen, lave strategier, optimere produkter og produktioner, så der skabes overblik og overskud, trods branchen befinder sig i den mest udfordrende tid i mange år.

Jeg tilbyder min hjælp på konsulentbasis, hvor jeg kan hjælpe dig og din virksomhed i det omfang, som du har brug for. Jeg har et stort kendskab til hele branchen, så det vil falde mig naturligt at hjælpe dig med bl.a. at gennemgå dine indkøbsaftaler for at sikre, at du har det bedste fundament for vækst.

VækstPiloten hjælper dig med at skabe overblik, overskud og vækst i din fødevarevirksomhed

Siden 2021 har jeg arbejdet med at vækste fødevarer virksomheder, da der ikke før har været så mange udfordringer i den branche. Jeg har arbejdet med både helt små erhvervsdrivende med at optimere deres forretning og de helt store virksomheder, hvor jeg har ageret som bl.a. projektleder på store udviklingsprojekter.

Mit hjerte ligger i at hjælpe fødevarevirksomheder med at skabe uforglemmelige produkter, som er lavet og solgt i en velfungerende organisation.

Ved at vælge VækstPiloten vælger du en konsulent, der tænker selvstændigt og ikke slipper en opgave inden den er løst 100%.

Jeg glæder mig meget til at kunne hjælpe dig og din virksomhed med vækst.

VækstPiloten | Startup Central