Hvad er Trustpilot?

En af verdens førende anmeldelsesplatforme.

Trustpilot er en af verdens førende anmeldelsesplatforme – gratis og åben for alle. Med mere end 90 millioner anmeldelser af over 400.000 domæner giver Trustpilot folk et sted at dele og læse anmeldelser af virksomheder, og vi giver alle virksomheder redskaberne til at bruge forbrugernes feedback konstruktivt til at forbedre deres virksomhed. Vores mission er at føre forbrugere og virksomheder sammen for at skabe bedre oplevelser for alle.

Med Trustpilot kan du opbygge og pleje dit online-omdømme, som giver dig en klar konkurrencefordel. For startup-virksomheder er synlighed og erhvervelse af nye kunder blandt de mest krævende mål at opnå, men hér kommer dine eksisterende kunder ind i billedet. De kan nemlig fortælle potentielle kunder, hvad din virksomhed kan tilbyde, og dermed være med til at styrke dit brand.

Hvad tilbyder Trustpilot?

Trustpilot åbner op for nye muligheder.

Det er ikke altid en let opgave at opbygge og pleje en startup-virksomheds omdømme, men med Trustpilots hjælp kan du begynde at:

  • indsamle kundeanmeldelser automatisk,
  • fremvise dine anmeldelser på dit website og andre kommunikationskanaler,
  • opbygge en relation til dine kunder ved at besvare deres anmeldelser og åbne op for dialog.

Ved at følge disse tre enkle skridt kan du styrke dit brand og skille dig ud på et konkurrencepræget online-marked.

Hvis du er interesseret i at yde en større indsats og arbejde konsekvent med dine anmeldelser, har du også mulighed for at:

  • vise dine bedømmelser i betalte og organiske søgeresultater på Google,
  • forbedre dine konverteringsrater,
  • få kundeanbefalinger,
  • opnå dine nye og eksisterende kunders tillid.

Trustpilot er et stærkt brand, der går forrest i kampen mod falske anmeldelser. Med Trustpilot får du ikke blot hjælp til at forbedre dit online-omdømme, du får også en pålidelig samarbejdspartner, der kan skabe vækst for din virksomhed både i Danmark og i udlandet.

Trustpilot | Startup Central