Automatiseret team feedback, og datadrevne forslag til at tage handling.

Vi synes Startups også fortjener høj trivsel!

Ofte er startups enten for små, for travle eller uden budget. I nogle tilfælde, alle tre. Men vi synes alle teams fortjener gode forudsætninger for at skabe høj trivsel i deres teams. Derfor har vi udviklet Successteam.  

Vi hjælper ledere på alle niveauer, i alle slags teams, helt ned til bare 5 personer. I kan oprette et stort team, (bedst egnet til startups), eller I kan lave mange teams og måle trivslen i hvert enkelt. Det er helt op til jer. 

Det virker i 3 simple steps:

1.Vi indsamler.

Vi spørger regelmæssigt dit team, hvordan de har det, gennem automatiserede feedback loops. Du kan have loops ugentligt, hver 14 dag, eller månedligt. 

2.Vi analyserer.

Ikke flere hovedpiner, på grund uoverskuelig reporter fyldt med data. Du får et simpelt team dashboard, med prioriteret data, så du ved præcis, hvornår du skal handle på dit teams trivsel. 

3.Vi vejleder.

På baggrund af din data, prioriterer og foreslår vi actions baseret på research og autentisk ledelseserfaring. Vi har gjort det nemt for dig at tage handling, og nå dit teams fulde potentiale.

Du, som leder, får mulighed for at vide hvornår og hvordan du skal prioriteres teamets trivsel proaktivt, så i sikrer glade medarbejdere der præsterer på deres højeste niveau.

Successteam er udviklet af ledere, til ledere

Successteam er startet af 4 danske ledere, der alle selv har siddet i problemstillingen. Hvordan sikrer man at få prioriteret medarbejderens behov, i en travl hverdag med tusinde andre opgaver på sit bord?

Og ved man overhovedet om folk trives? Får alle gået til lederen, når der er noget de bekymrer sig om. Oftest, gør det ikke. Måske fordi de ikke vil være til besvær, eller måske fordi de ikke tør.

Uanset hvad, er det vigtigt at skabe en kultur hvor vi altid ved hvordan vores medarbejdere har det, så vi kan handle proaktivt på udfordringer, før skaden er sket. Specielt i startups hvor tiden og ressourcerne er små.

Derfor har vi udviklet Successsteam. Vores mission er at hjælpe ledere med at opretholde glade medarbejdere, der performer på deres højeste niveau.

Successteam er den første trivselsplatform der tilgodeser små teams og virksomheder. Vi har ikke fokus på at bygge et komplekst system, der kan det hele. Vi har fokus på at bygge et simpelt værktøj, der reelt kan bruges i en travl leders hverdag, og som også kan indgå i et småt budget.

Hvorfor? Fordi trivsel også er vigtigt i små virksomheder. Via Successsteam sikrer vi ikke bare at folk er glade i deres arbejde, men også at folk er langt mere succesfulde i deres rolle.

Successteam | Startup Central