Skab, udvikl, optimer og vedligehold din abonnementsklub

SignUp Growth er for dig, som vil have eksperthjælp til at få det bedste ud af din medlemsklub eller abonnementsforretning, uden at skulle betale titusindevis af kroner for at få hjælp til det.

Her finder du relevant, specifik og nødvendig viden for, hvordan du skaber, udvikler, optimerer og vedligeholder din medlemsklub. Du får kort og præcis viden om netop det, du har brug for. Når DU har brug for det!

SPAR 46% på dit årlige fee med StartUp Central!

SignUp Growth viser ambitiøse iværksættere vejen til en sund og robust abonnements forretning

At skabe en succesfuld abonnementsforretning kræver, at du holder dig det lange sigte for øje. I SignUp Growth hjælper vi dig med at holde fokus på de vigtigste områder af din abo-business, så du med en vedholdende indsats kan optimere din forretning. Vi har vi gjort vores ekspertviden tilgængelig på denne måde:

VIDEN. Du har adgang til ALLE vores masterclasses om relevante emner. Formidlingen er konkret og uden udenomssnak. Alle masterclasses har opgaver og workbooks til hjælp for dig og din forretning.


Du får bla. adgang til disse onlinekurser: 

 • Sæt den rigtige medlemspris
 • Gør relationerne lange og stærke
 • 6 Ugers StartUp Challenge – sådan skaber du en abonnementsforretning
 • Sæt en retning og kom i mål
 • Giv en gratis prøveperiode
 • og mange flere

INSPIRATION. Du får en platform, hvor du kan finde præcis den viden du har brug for. Vi har +300 videoer fordelt på korte og længere onlinekurser, masterclasses, tidligere Lives mm.

Du kan også se alle vores Inspirationstalks eller høre vores podcasts, hvor vi inviterer spændende gæster, der alle har noget på hjerte om enten abonnement eller iværksætteri. Alt sammen sorteret, så det er nemt at finde præcis det, du har brug for.

  • Vi afholder Onsdagslive online hver uge året rundt med nyt tema hver gang og mulighed for at møde ligesindede og stille spørgsmål
  • ShowUp Sparring hver måned hvor du logger på Zoom, stiller dit spørgsmål og hopper af igen, når du har fået svar.

TOOLS.  I en stadigt voksende værktøjskasse finder du relevante redskaber, som fx Retention Keys, Member Value Planner, Website Checklist og Business Reflection Tool.

Hvad får jeg ud af det?

Hvis du benytter dig af adgangen til alt på vores intelligente læringsplatform, vil du kunne få en medlemsklub, hvor du ved præcist, hvad der skal til for at få loyale medlemmer. Du får:

 • En forretning, der vokser markant hurtigere end en traditionel webshop
 • Markant større kundeloyalitet
 • Mere salg
 • Færre salgs- og marketingudgifter
 • Faste, forudsigelige, automatiske indtægter

Hvem står bag SignUp Growth?

SignUp Growth er en del af SignUp Academy, der er stiftet af Andreas Dirksen og Mette Fruensgaard. På baggrund af vores personlige erfaring med at drive abonnementsforretninger har vi hjulpet +500 virksomheder, og selvfølgelig har vi også vores egen abo-business.

Vi startede SignUp Growth for at hjælpe og guide ambitiøse iværksættere til at få en abonnementsforretning fuld af betalende medlemmer. Du får konkret viden uden en masse fluffy konsulentluft.

Hvem er eksperten?

Det er Mette Fruensgaard, der driver SignUp Growth. Mette har mangeårig erfaring med strategisk ledelse og kommunikation fra både store organisationer og små startups. Mette er uddannet jurist, mangeårig leder og har været en del af flere bestyrelser, pt i advisoryboard for Ladybox.

Som certificeret i Emotionelle Kundetyper, menter for unge iværksætter og forfatter har Mette en stor forståelse for alle aspekter i at drive forretning.

SignUp Growth | Startup Central

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Få de seneste nyheder fra Startup Central og hold dig opdateret på, hvad der sker i iværksættermiljøet.