Skab, udvikl, optimer og vedligehold din abonnements forretning

De fleste abonnementsforretninger når ikke deres fulde potentiale. Mange lukker igen uden at have fået de medlemmer, de drømte om. Dette behøver ikke at være din historie.

Siden 2017 har vi arbejdet sammen med over 500 virksomheder, der spænder over både B2C- og B2B-markederne. Vores mål? At sikre, at de undgår de velkendte faldgruber og virkelig udnytter potentialet i deres abonnementsforretninger.

Så, hvad er vores hemmelighed?

Med vores skræddersyede, egenudviklede 20-trins ekspertmodel guider dig gennem hver eneste facet, der er afgørende for, at din abonnementsmodel fungerer i sin ypperste form. Modellen er udviklet med baggrund i vores egen erfaring med at drive abonnementsforretninger sammenholdt med de mange hundrede virksomheder, vi har hjulpet. Med vores hjælp får du ikke blot den rette strategi, men også den praktiske "hands-on" støtte, der præcist vejleder dig i, hvad der skal gøres.

Spørgsmålet er, ønsker du at høre mere om, hvordan du kan skabe succes med din abonnementsforretning? Vi er her for at dele vores viden og hjælpe dig på vej.

Få gratis sparring

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde ud af, om abonnement er noget for dig og i så fald, hvordan du kommer i gang.

Vi er også klar på at rådgive dig om, hvordan du får succes i din eksisterende abonnementsforretning.

Book 20 minutters gratis sparring – skriv til enten: Andreas Dirksen: ad@signupacademy.com Mette Fruensgaard: mf@signupacademy.com

Så aftaler vi, hvornår det passer dig bedst.

 

Du kan også booke en tid direkte i vores kalender.

Hvem er SignUp Academy?

Andreas Dirksen skabte Danmarks første store fordelsklub Plusbog.dk. Efter at have solgt sine virksomheder i 2017 fortsatte Andreas med at udvikle, optimere og opskalere abonnementsbaserede forretningsmodeller. Han samlede sin viden i bestsellerbogen "Sign Up," der guider læsere i at skabe vellykkede abonnementsforretninger.

Efterhånden som interessen for abonnement og medlemsklubber sted, trådte Mette Fruensgaard til, og sammen grundlagde de SignUp Academy. På baggrund af deres personlige erfaring med at drive abonnementsforretninger har de siden hjulpet +500 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere deres abonnementsforretning.

Både Mette og Andreas har mangeårig erfaring med forretningsudvikling, strategi, ledelse og iværksætteri fra både store organisationer og små startups.