Hvad er Saxis?

En online markedsplads for køb og salg af virksomheder.

Saxis er en online markedsplads for køb og salg af virksomheder. Faktisk er det Danmarks største markedsplads for køb og salg af virksomheder på nettet! Vores mission er at skabe en online platform, der gør salgsprocessen mere overskuelig for sælger og køber.

Vi bygger software og funktionalitet som hjælper køber og sælger med at få en mere glidende proces, når de skal handle virksomheder. Vores fokus er på at forkorte, effektivisere og automatisere så mange dele af salgsprocessen som muligt.

Hvad tilbyder Saxis?

Effektiv købs- og salgsoversigt af virksomheder.

Med erfaring inden for en lang række brancher, det vil sige alt fra restaurant til produktion, kan vi vejlede og guide dig igennem processen. Vi gør det lettere at søge og finde virksomheder til salg, at kontakte og få adgang til dokumenter fra sælgere, at få lavet værdiansættelse og salgsmateriale og meget mere.

Derudover sørger vi for at sætte vores kunder i kontakt med fagfolk, der kan hjælpe dig med f.eks. at finde den rette virksomhedsmægler, fremskaffelse af juridiske dokumenter, værdiansættelse, finansiel rådgivning eller andet.

Som sælger på Saxis får du:

  • Gratis dokumentskabeloner: fortrolighedserklæring, købsaftale, salgspræsentation og hensigtserklæring.
  • En komplet guide på 36 sider til salget af din virksomhed.
  • Live Chat support alle hverdage.
  • Smartbesked-system hvor du kan sende og modtage filer anonymt.
  • Adgang til Danmarks største køberkartotek.

Alt dette betaler du kun for, hvis du får solgt din virksomhed. Saxis arbejder på no-cure-no-pay basis og opkræver et honorar på 6%, når du får solgt din virksomhed, dog er det minimum 2.000 kroner eks. moms af salgsprisen i formidlingshonorar.

Vi har indtil videre hjulpet mere end 1.900 med at få solgt deres virksomhed og vi hjælper også meget gerne dig!

Saxis | Startup Central