Vælg mellem Basic, Pro og Premium

Vælg den designpakke, som matcher dit behov. Vælg mellem Basic, Pro og Premium. Medlemskabet giver derudover eksklusive rabatter på web- og appudvikling.

Som din professionelle samarbejdspartner i design, hjælper vi dig på vej til den helt rette identitet og visuelle udtryk. Vi sikrer, at du har indflydelse på, hvordan din virksomhed skal fremstå og opleves igennem vores ekspertviden og rådgivning under hele processen.

Uden at gå på kompromis, giver vi dig de samme forudsætninger for at få en unik visuel identitet til en overkommelig pris som iværksætter.

Som virksomhedsejer er der mange ting at holde styr på. Det kan være svært at nå alting, og mange ender ofte med at nedprioritere den visuelle identitet, et stærkt logo og en god brandingstrategi.

Dine kunder er optagede af, hvem de driver forretning med, og det er derfor vigtigt for din virksomhed at være omhyggelig med sit visuel og at du udtrykker, har et stærkt design og fremhæver din virksomheds kerneformål.

Digitale løsninger og unikke identiteter

Savants Software Heroes leverer helhjertede digitale løsninger og designer unikke identiteter og koncepter til virksomheder, som vil frem med verden.

Som digitalt bureau er vores mission at levere godt design og bæredygtig teknologi, som giver værdi.

Savants Software er et digitalt bureau som fokuserer på forståeligt, moderne design og stærke digitale løsninger. Vi har et stærkt fokus på at få vores kunder til at skille sig ud fra konkurrenterne og at udvikle lækre designløsninger, som funktionelt giver mening. Vi er omhyggelige med at inddrage jer, når det handler om at træffe valg omkring jeres identitet og design, så I altid er inkluderet i processen.

Samtidig har vi en stærk erfaring indenfor brugeroplevelse, branding og æstetik, og er derfor klar til at udfordre jer med løsninger, der kan ligge uden for boksen. Efter ønske hjælper vi også gerne med at udvikle den eventuelle hjemmeside, vi kan designe til jer.

Nævn blot hvad I ønsker, og vi kommer med et uforpligtende tilbud. Læs mere om vores arbejdsmetode og designproces.

Savants Software Heroes | Startup Central

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Få de seneste nyheder fra Startup Central og hold dig opdateret på, hvad der sker i iværksættermiljøet.