Hvad er Navireau?

Matchmaking og rekruttering af bureauer og freelancers inden for digital marketing og webudvikling.

Navireau er en online platform, der matcher ambitiøse virksomheder med de dygtigste bureauer og freelancers indenfor digital marketing og webudvikling. Gennem datadrevet og relationel matchmaking faciliteres matches mellem virksomheder og udbydere, baseret på individuelle ønsker og behov.
Vi stræber efter at gøre markedet for digital marketing gennemskueligt, og give den almene virksomhedsejer mulighed for at sikre sig kvalificerede marketingkompetencer, uden selv at skulle navigere imellem de mange hundrede udbydere på markedet.

Vores web- og marketingpartnere er nøje udvalgte, og fælles for dem alle er, at de deler vores kerneværdier om god kommunikation, transparens, høj kvalitet, og stærke relationer.

Hvad tilbyder Navireau

Få nemt og overskueligt 3 uforpligtende tilbud fra udvalgte web- og marketingbureauer

Markedet for digital marketing og webudvikling kan for mange være en jungle at navigere i. For hvordan kan man kende forskel på de mange udbydere på markedet? Et af de vigtigste parametre for et succesfuldt samarbejde er at finde det helt rette match. Den partner, som lever op til ens individuelle ønsker, behov og forventninger til samarbejdet. Det kan ofte være en utroligt tidskrævende proces at finde frem til den helt rette samarbejdspartner, som også har lige netop din virksomhed som sin ideelle kundeprofil, og derved har konkret erfaring i at vækste lignende forretninger med stor succes.

Navireau matcher 100% gratis virksomheder med den rette partner, uanset om der er behov for en ny hjemmeside, videreudvikling af en eksisterende side, eller behov for kyndig hjælp til digital markedsføring.

For at blive matchet med den rette partner er første step at udfylde en behovsafdækning, som afdækker de individuelle ønsker og behov til samarbejdet. Efterfølgende kontakter vi virksomheden til en uddybende samtale, hvor vi kan få en forståelse for de kvalitative forventninger til samarbejdet. Når alle informationerne er klarlagt, sender vi opgaven ud til de tre mest kompatible bureauer/freelancers, i forhold til den individuelle case. Vi matcher vores partnere med de individuelle opgaver på mere end 15 parametre, som skal danne grobund for et godt og vellykket samarbejde.

Som virksomhed vil du dernæst blive kontaktet direkte af de tre udvalgte udbydere, og det vil stå dig frit for at vælge lige præcis din favorit til opgaven. Vi matcher virksomheder med 3 forskellige udbydere, da vi ved, at selvom kompetencerne matcher med behovet, så er mavefornemmelse og kemi i samarbejdet mindst lige så vigtigt. Derfor giver vi dig som virksomhedsejer muligheden for at mærke efter, hvem der passer bedst for dig.

Målgruppe

Navireaus målgruppe er iværksættere samt små og mellemstore virksomheder. Vi gør det overskueligt at finde den rette marketingpartner til at vækste din forretning, uanset om du er en helt ny startup, der har brug for hjælp med en ny hjemmeside og igangsætning af online markedsføring, eller du er en etableret, mellemstor virksomhed, der ønsker at udvide med nye kompetencer og kanaler.

Sådan får du adgang til vores platform, og henter 3 uforpligtende tilbud på digital marketing og webudvikling

  • Gå til navireau.dk
  • Klik på “Få 3 uforpligtende tilbud”
  • Udfyld behovsafdækningen - Vælg mellem “bliv ringet op” og “udfyld spørgeskema”
  • Vi kontakter dig til en uddybende samtale.
  • Du får en besked med dine 3 matches, som vil kontakte dig direkte.

Navireau | Startup Central

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Få de seneste nyheder fra Startup Central og hold dig opdateret på, hvad der sker i iværksættermiljøet.