Det nemmeste all-in-one SEO værktøj på markedet

Hos Morningscore byder vi dig velkommen på din helt egen SEO rejse, mod det uendelige univers, af særlige SEO missioner, tilpasset til dig og dit website.

Morningscore er et dansk produceret SEO værktøj, som gennem spilmekanismer, gør din søgemaskineoptimering til en leg. Du vil gennem udførlige guides blive vejledt i, hvordan du mest effektivt kan optimere din sides helbred, bygge værdifulde links og opsætte de helt rigtige søgeord, så du kan nå til tops på Google.

Som SEO-kaptajn hos Morningscore får du også adgang til vores community “Basen” hvor du bl.a. kan stille spørgsmål til dine med-kaptajner, tilgå webinarer og se særligt videoindhold.

Mange startups betaler bureauer for at varetage deres SEO, men oplever manglende transparens, udbytte og kontrol. Morningscore giver dig kontrol over dine indsatser og prioriterer dem for dig undervejs, så du ved, hvor din sparsomme tid er bedst udnyttet.

Du bestemmer, hvor hurtigt fremgangen skal gå! Du kan opnå yderst flotte resultater med så lidt som 1-2 timers arbejde i værktøjet, på ugentlig basis - men pas på! Mange er blevet bidt af det, da SEO pludselig går fra at være en sur pligt, til at være sjovt og motiverende.

Vi er dit venlige Ground Crew

Vores hovedkontor går under navnet Mission Control. Her sidder vi 9 medarbejdere fordelt på alt fra hardcore software udvikling og design, til oprettelse af partneraftaler og salg.

Vi betragter vores kunders feedback som vores største aktiv. Uden den, ville vi ikke kunne tilbyde et gennemarbejdet og velovervejet SEO værktøj til vores kunder.

Morningscore er vild med alle der tør begive sig ud i SEO. Begyndere, eksperter eller midt imellem: Det er underordnet. Hvis du tør, er du én af os. Og glem ikke at have det sjovt mens du vækster din virksomhed.

Vores langsigtede ambition er, at ligge i top 3 blandt SEO-værktøjer globalt. Men mest af alt, drømmer vi om et perfekt og inspirerende produkt i hænderne på vores kunder. Det er brændstof til vores raket og der er fart på teamet!

Hos Morningscore vil vi gerne være til at få fat i. Du kan altid ringe til HQ og få dansk support hvis systemet driller, eller fange os i chatten, hvor størstedelen af alle henvendelser bliver besvaret med det samme.

Morningscore ApS | Startup Central