Skræddersyet rådgivning og forskellige skabeloner

Hvad enten du driver en virksomhed eller agerer som privatperson, vil det næsten være umuligt ikke at støde på juridiske problemstillinger i løbet af livet. Det kan være, at du står overfor en skilsmisse eller at din virksomhed ønsker vejledning på et bestemt område eller er havnet i en vanskelig tvist. Vores skabeloner til både privatpersoner og erhvervsdrivende har faste priser, så du undgår ubehagelige overraskelser - men samtidig får et produkt der udfylder dine krav. Vi imødekommer hver enkelt kunde og finder sammen den bedst mulige løsning – som passer til netop din virksomhed eller dine behov.

Hvis du ønsker skræddersyet rådgivning af faglige kompetente jurister, er der ligeledes mulighed for dette. På vores hjemmeside kan du se en lang række erhvervsmæssige ydelser, hvor vi tilbyder juridisk rådgivning til netop din virksomheds behov. Det kan være din virksomhed skal have lavet selskabsændringer f.eks. i form af vedtægtsændringer eller står over for en fusionering. Vi har hjulpet mange selvstændige og iværksættere med bl.a. etablering af virksomhed og den overordnede strategi fremover, så virksomheder bliver drevet så bæredygtigt som muligt. Kompetent rådgivning kan gavne både nystartede virksomheder eller virksomheder som er godt etableret på markedet.

Vores jurister arbejder ud fra en fast timepris, som er langt lavere end hvis du skulle have fat i en traditionel advokat. Hvis kunden blot har brug for et enkelt dokument eller brug for mere dybtgående rådgivning er der mulighed for begge. Vi ønsker at gøre juraen så forståelig som mulig og imødekomme alle problemstillinger med en brugbar løsning. Med vores online sagsbehandling, har du altid mulighed for at danne dig et overblik over sagen og følge med i, hvor langt den er nået.

LegalHeros tilblivelse

LegalHero blev stiftet tilbage i 2016 med formålet om at lave juridisk rådgivning på en ny innovativ måde og med ønsket om at følge med den digitale tidsalder. Verden er under forandring og stiller i højere grad krav til omstillingen. Vi ønsker os at følge med denne udvikling, samtidig med at vi holder kunderne i hånden i det juridiske univers – og med overskueligt priser. Igennem denne platform lader vi juristerne fokusere på at være jurister, så vi kan give dem det bedst mulige udgangspunkt, uden bekymring om det administrative og tekniske. Vi tror på frihed til at vælge sine opgaver og strukturering af egen tid er vejen frem til at godt arbejdsmiljø og tilfredse kunder.

Vi ønsker at bygge vores produkter og tilbud op på ordenlighed og loyalitet, så vi leverer de bedste ydelser på et område som er kompliceret for mange. Vi holder vores kunder i hånden hele vejen og hjælper dem med at besvare på relevante spørgsmål som måtte dukke op.

LegalHero | Startup Central