Få adgang til én samlet platform med alle de produkter, som du skal bruge som restauratør – alt til én samlet pris og ubegrænset antal licenser!

Bruger din restaurant kassesystem, hjemmeside, selvbetjeningsløsning, bordbestilling, køkkenskærme og betalingsterminaler?

Så er det på tide, at I kigger på jeres månedlige udgifter som er forbundet med jeres nuværende løsning. Vores gæt vil være, at I betaler per aktiv enhed. Hos Employ får du altså et kassesystem, hjemmeside og alle vores andre licenser til en licens pris! Det betyder, at I ikke skal betale for at få et ekstra kassesystem eller hjemmeside koblet op!

Selvbetjent all-in-one platform til restaurationsbranchen, som giver adgang til alle restaurantens it-behov, med en menneskelig supportafdeling

Employ er en dansk virksomhed med en vision om at udvikle en all-in-one platform til restauranter, som giver adgang til de nødvendige it-produkter, som en restaurant skulle have behov for. Samtidigt med at vi i vores DNA har en mission om at yde menneskelig support for vores kunder.

Vi vil gerne have vores kunder tæt på vores medarbejdere, for altid at have en finger på pulsen ift. hvad der rykker på sig ude hos vores kunder. Det giver en en fordel i at kunne udvikle nye løsninger, som passer til vores kernesegment.

Med Employ skal du ikke bekymre dig om at skulle udvide din forretnings it-systemer, for det koster ikke et ekstra gebyr, hvis du skulle få brug for en ekstra kasseterminal eller hvis du kunne tænke dig at implementere en selvbetjeningsløsning i din restaurant. I har adgang til alle vores produkter i jeres abonnement og sådan vil det forblive, simpelt og godt!

Employ | Startup Central