Hvad er DataPeeps?

Specialister i virksomhedsdata.

DataPeeps er en dansk virksomhed, der er specialister i at indsamle, behandle og distribuere virksomhedsdata. Vi kan finde alt det virksomhedsdata, der måtte være relevant lige fra adresser, kontaktinformation, ejerkreds, bestyrelse, regnskabsoplysninger, reklamebeskyttelse og meget mere.

Data er et rigtig værdifuldt redskab til at generere salgsleads, marketingkampagner og til at vedligeholde kundedatabaser samt overholdelse af GDPR og KYC-forordninger.

Ud over omtalte ”Startup”-produkt, tilbyder DataPeeps også en række andre dataprodukter, der kan skræddersyes til det enkelte behov.

 

Hvad tilbyder DataPeeps?

Fuld lead-indsamling af nye virksomheder i Danmark til medlemmer i Startup Central.

Som abonnent på DataPeeps og Startup Central modtager du hver eneste dag en oversigt over alle nyoprettede virksomheder i Danmark (der ikke har reklamebeskyttelse) og vil være blandt de første, der får kendskab til deres informationer. En oplagt mulighed for at skabe kontakt og relation til salg af ydelser eller service!

Startup-produktet indeholder følgende virksomhedsdata:

  • CVR-nummer
  • Virksomhedens navn
  • Telefonnummer
  • Adresse og postnummer
  • Selskabsform mm.

For Startup Central medlemmer koster produktet 499 DDK/md.

Sådan bruger du produktet

Du får hver dag en oversigt fra DataPeeps over alle nye virksomheder i Danmark – ca. 70 om dagen.

Oversigten leveres som en csv-fil, hvor virksomhedens navn står i første kolonne, virksomheds adresse i 2. kolonne, postnummer i 3. kolonne, telefonnummer i 5. kolonne, branchekode og CVR-numre, osv. i følgende kolonner.

På den måde kan du nemt skabe dig et overblik og sortere i virksomhederne på eksempelvis branche, postnummer, osv.

Csv-filen ligger i et Google drev, som du får adgang til og derfor altid kan tilgå, uanset hvor du opholder dig. Hver formiddag lægges der en opdateret fil på dit drev, så du senest kl. 10 har adgang til de seneste nyoprettede virksomheder.

Det skal bemærkes, at i de tilfælde, hvor der ikke er registreret telefonnummer og mailadresse på virksomheden, vil disse felter naturligvis være tomme.

DataPeeps | Startup Central