Hvad er DanDomain?

Et stort e-commerce univers.

Om du er på udkig efter webshop, hjemmeside, domæner, serverhosting eller professionelle e-mails – så har DanDomain det hele!

DanDomain er Danmarks største udbyder med godt 6.000 kørende webshops, 500.000 registrerede domæner og i det hele taget +75.000 kunder. Det betyder, at du er i trygge hænder, når du vælger DanDomain. Vi er garvede inden for vores felt og ved, hvad vi taler om, når vi rådgiver og guider vores kunder.

Hvad tilbyder DanDomain?

Bliv en del af DanDomains store e-handelsunivers, der er fyldt med viden, iværksættere og spændende events. Hvis du har idéen, så har vi webshopsystemet og domænet. For kun 99 kr. kan du netop nu få en webshop i et halvt år, samt registrering af et valgfrit .dk-domæne inkl. 12 måneders ejerskab via Startup Central.

Førende webshopsystem i Danmark

DanDomain har brugt de sidste 15 år på at etablere sig som førende webshopsystem i Danmark. Med godt 6.000 kørende webshops, så taler det for sig selv! DanDomains webshopsystem kan noget. Det er brugervenligt og intuitivt, så du nemt og hurtigt kan komme i gang.

DanDomain har samlet en lang række af iværksætter- og succeshistorier, hvor du kan finde inspiration og lære mere af andre danske iværksættere. Fælles for alle historierne er, at de har deres webshop hos DanDomain. Det er en vigtig faktor at teknikken spiller, så du ikke selv skal bruge tid på at kode, fejlfinde og udvikle. I stedet kan du bare fokusere på at sælge dine produkter.

6 stærke grunde til at vælge DanDomains webshopsystem:

 1. Kom nemt i gang. DanDomain gør det nemt for dig at starte en webshop. Vi tilbyder dig et smart og funktionsrigt webshopsystem. Alt du skal gøre, er at oprette dine produkter, tekster og vælge design, så sørger vi for alt det tekniske (hosting, drift, opdateringer og backup).
 2. 100 apps og moduler. DanDomain har styr på integrationer til betalingsløsninger, fragtløsninger, økonomisystemer og markedsføringskanaler. Vælg mellem +100 integrationer, du kan bruge til at udvikle og optimere din webshop.
 3. +30 forskellige designs. Sæt dine produkter i fokus med et flot webshopdesign. Ét klik og dit design er installeret. Nemmere bliver det ikke!
 4. Udviklet med øje for SEO. DanDomains webshop er udviklet efter søgemaskinernes anvisninger. Det er bl.a. muligt at ændre title- og meta tags, korrekte overskrift typer og lave SEO-redirects.
 5. Gratis kurser og workshops. DanDomain afholder regelmæssigt et gratis online StartUp kursus, hvor vi hjælper jer med at komme i gang med jeres webshop. Vi tilbyder også forskellige workshops om fx markedsføring og de nyeste trends og tendenser – alle gratis at deltage i. Se aktuelle kurser her.
 6. Dansk support – alle 365 dage om året. Du har altid fri support hos DanDomain – også i din prøveperiode! Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon og mail alle ugens 7 dage, hele året rundt (også juleaften).

Et sidste bonus-tip: Hos DanDomain får du også adgang til:

 • Et stort hjælpeunivers inkl. videoguides
  • Du kan lytte til podcasts for webshops.
  • Du får adgang til brugbare ekspertindlæg på DanDomains blog.
  • En guide gennem e-commerce junglen: her kan du downloade gratis e-bøger om alt lige fra online markedsføring til guides i dropshipping.

Vil du i gang for kun 99 kr.?

Benyt DanDomains Startup Central pakketilbud nu:

 • 6 måneder med DanDomains Start-Up Webshop
 • 1 års ejerskab inkl. registrering af et dk-domæne
 • Gratis tilmelding til DanDomains næste StartUp kursus.

Start-Up webshoppen indeholder:

 • Gratis OnPay betalingsløsning
 • Fri, dansk telefonsupport
 • Rabatkoder/gavekort
 • Markedsføring på Google mv.
 • 1 Sproglag

Du får adgang til Start-Up pakken for 99 kr. gennem Startup Central, men du kan læse mere om vores generelle priser og pakker her.

DanDomain | Startup Central