Personlig rådgivning med fokus på din forretnings vækst

Ejerledere står ofte alene med vigtige beslutninger.

Mange træffer ikke valget tidligt nok.Andre træffer beslutninger for hurtigt.Mange mister fokus.

Vi vil komme tvivlen og forvirringen til livs.

Overordnet hjælper vi ejerledere til bedre præstationerEt medlemskab i BusinessBuddy Academy betyder du ikke er alene med udvikling af din forretning.Vi arbejder nemlig i fællesskab på det bedste for din virksomhed.

Værdier i BusinessBuddy

Forretningsudvikling med hjerte for mennesket bag.

Forretningsudvikling handler om mennesker. I BusinessBuddy betyder vores værdier meget for os, og vi efterlever dem i mødet med kunder, samarbejdspartnere, leverandører og hinanden internt i virksomheden – fordi det rent faktisk kan mærkes.

Ansvarlighed

Vi siger kun ja til opgaver, vi er dygtige til at løse. Og vi garanterer, at du får en Buddy, der kan sit kram og lægger sig i selen for at hjælpe dig bedst muligt.

”Tryghed for dig er at vide, at din BusinessBuddy altid er lige ved hånden.”

Udvikling

Alt det, vi taler om, tænker på og føler skal føre til resultater. Men også vejen til målet skal føles godt og give lige så meget mening og energi som målet i sig selv.

”Fremskridtet kommer, når vi rykker på det, vi hører os selv sige.”

Gennemsigtighed

Vi er åbne og ærlige og lægger ikke fingre imellem. Kun med alt fremme på bordet kan vi skabe nye mål og begynde at nå dem.

”Vi føler vores egen succes ved at hjælpe andre til succes.”

Vores samarbejde med Starup Central bygget op omkring et fælles mål:At give alle iværksættere og virksomhedsejere adgang til støtte og råd fra specialister og professionelle - hele vejen fra idé til succes!

BusinessBuddy Group ApS | Startup Central