Lav din webshop til en app og øg omsætningen fra tilbagevendende kunder

Driver du en webshop - og ville du ønske, at flere af dine kunder handlede hos dig igen og igen? Med en app til Android og iOS, kan du øge omsætningen ved at forvandle dine gode kunder til loyale fans.

Indtil nu har apps været forbeholdt de helt store brands, med millionbudgetter og eget udviklingshold. Med BravoShop kan du nemt, hurtigt og billigt, forvandle din webshop til en velfungerende og brugervenlig mobil-app til både Android og iOS. Det hele kører over et månedligt abonnement, uden noget opstarts- eller transaktionsgebyr.

Basis-abonnementet er på $99 om måneden - og som medlem hos Startup Central får du 20% rabat.

BravoShop integrerer lige nu kun med Shopify - men tage endelig fat i os, hvis du bruger et andet shopsystem. Vi er altid glade for at høre fra interesserede webshopejere - det hjælper os med at prioritere vores næste integration!

Fordele ved en app fra BravoShop:

  • Apps oplever generelt 2-3 gange så høj konverteringsrate som en mobilvenlig hjemmeside
  • Skab straksomsætning med pushnotifikationer
  • Beløn dine bedste kunder med tilbud, som kun kan bruges i appen
  • Få gratis hjælp til opsætning og design af din app, fra vores app-designere
  • Produkter, kategorier, kunder og ordrer er synkroniseret direkte med dit shopsystem
  • BravoShop er abonnementsbaseret - ikke noget opstarts- eller transaktionsgebyr
  • Få en måneds gratis prøveperiode

Nem opsætning med fuld designfrihed

Appdesign lyder som en stor opgave - men det behøver det ikke at være. Med BravoShops intuitive drag-and-drop mobilbygger, kan du designe din helt egen app, uden at skulle have fat i en designer eller en udvikler. Brug vores flotte blokke til at lave et design, som matcher dit brand.

Fra BravoShops platform kan du desuden sende pushnotifikationer direkte til dine kunder. Det kan for eksempel være når du tilføjer nye varer, eller når du har et særligt tilbud. Du kan sende så mange pushnotifikationer, du vil - helt gratis som en del af dit abonnement.

Pushnotifikationer kan desuden automatiseres som en del af automatiserede “push
flows”

Besøg Bravoshops hjemmeside.

Idéen bag BravoShop og vores kerneværdier

Idéen til BravoShop opstod i midten af 2022, efter mange års freelance-appudvikling hvor Lukas Gjetting, stifter af BravoShop, fik henvendelser fra danske webshops, som var interesseret i at få udviklet en app. Prisen for at få udviklet en app fra bunden, som skulle fungere til både iPhone og Android, var dog ikke inden for deres budget. App-planerne måtte derfor udskydes.

Lukas besluttede sig for, at der måtte findes en bedre, og mere priseffektiv, måde at gøre det på. Han tog sine lydisolerende hovedtelefoner på, og dykkede ned i koden. Efter 4 måneders udvikling, var han klar med en prototype til de første shops. Den prototype er i dag blevet til BravoShop-platformen, hvor webshopejere selv kan oprette sig og designe appen.

BravoShop er stadig et relativt ungt produkt, og der er derfor fart på udviklingen. Vores kerneværdier er kunden i fokus og hurtig iteration. Fra en kunde foreslår en ny funktion, til den ligger klar, går der ofte ikke mere end et par dage.

BravoShop | Startup Central