Eksklusive buketter tilpasset jeres interiør og planteløsninger som gør indtryk.

– et valg med omtanke for miljøet

Vi binder eksklusive årstidsrelaterede buketter, til receptionen og mødelokalet. Buketten skiftes månedligt, leveres gratis, inklusive vase.

Vi laver også holdbare naturtro planteløsninger som skiftes årligt for at skabe nyhedsværdi og ny energi. Ingen drys, ingen visne blade altid smukke blomster og planter.

Skal din virksomhed altid fremstå indbydende og klar, også til de uventede gæster… og er du træt af tidsrøvende samtaler om skift af planter der ser trælse ud, eller ærgrer du dig over at den ugentlige buket, allerede på dag 2, ser halv vissen ud?

Så er et samarbejde med Anthon & Katrine det helt rigtige for dig. Vi leverer en absolut bekymringsfri blomster- og planteservice til erhvervslivet.

Naturtro blomster bliver også kaldt kunstige- og silkeblomster. Vi kalder dem naturtro, fordi vores til forveksling ligner friske blomster. Holdbarheden er bare langt bedre. 

For blomsterkunstnere, som os, er kvaliteten på vores produkt afgørende. Derfor gør vi os stor umage med at vælge de allerbedste kvalitetsblomster og planter, vi kan opstøve på markedet.

Vi binder vores eksklusive naturtro blomster til smukke årstidsrelaterede buketter med det helt specielle Anthon & Katrine-look... i præcis den farve og størrelse der passer til dine lokaler.
De står altid knivskarpt, du slipper for drys og ildelugtende vand. Ingen allergi-gener.
Blomsterne skiftes månedligt, leveres gratis og med en vase der matcher jeres interiør.

Vores buketter ligner til forveksling blomster fra haven, desuden er det en prisbevidst løsning for din virksomhed, og så er de langt bedre for miljøet.

Vi har et enormt udvalg af naturtro blomster, der matcher alle årstider, og vi har planter i alle størrelser og udtryk, lige fra hængeplanter, mosvægge til plantekloder og potteplanter. 

Gode grunde til også at vælge naturtro planter

  • De er yderst naturtro og ligner til forveksling friske grønne planter
  • De kan stå alle steder. De tåler både varme, kulde og mørke
  • Du slipper for drys, visne blade og brune spidser
  • De skal ikke vandes. De er altid flotte, også efter ferieperioden
  • De er monteret i bæredygtige og slagfaste krukker
  • Det er et bæredygtigt og holdbart valg

Vi kommer på besøg i din virksomhed, og danner os et overblik over jeres behov og hvordan vi bedst indretter din virksomhed med grønne planter.

Vi udvælger planter, monterer dem i krukker og stiller dem op. Det er et håndværk i sig selv at modellere planterne, så de ser naturtro, fyldige og levende ud.

Vi kan også sørge for vedligeholdelse af planterne.
Hvert år udskifter vi planterne med nye typer af grønne planter, så vi fornyer udtrykket i din virksomhed. 

Miljøvenlige blomster og planter

Anthon & Katrine er en familievirksomhed, der sætter en ære i at binde smukke buketter og indrette rum med naturtro planter. Blomster og planter har altid været en del af vores liv, og i dag arbejder vi udelukkende med naturtro blomster og planter, fordi det er et langt mere holdbart og bæredygtigt valg.

Som blomsterkunstnere, kan vi, gennem vores håndværk skabe smukke og holdbare blomsterbuketter og planteløsninger til virksomheder – med god samvittighed.

Som blomsterkunstnere kan og vil vi ikke undvære en smuk buket blomster, men vi har det skidt med, hvor meget en buket med almindelige snitblomster forurener. Med naturtro blomster kan vi stadig nyde godt af en smuk buket, og samtidig belaste miljøet mindst muligt.

Anthon og Katrine vil gerne gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen. Derfor bygger vores koncept på en cirkulær tankegang, hvor genanvendelse og forlængelse af blomsternes og planternes levetid hele tiden er i fokus.

Derved sparer vi miljøet for store mængder CO2 udledning, pesticidbelastning og ikke mindst et enormt forbrug af kostbare vandressourcer.

Det er vigtigt for os at bidrage til en grønnere fremtid, og gøre det muligt for andre virksomheder at gøre det samme.

Anthon & Katrine | Startup Central

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Få de seneste nyheder fra Startup Central og hold dig opdateret på, hvad der sker i iværksættermiljøet.