Om iværksætternes fordelsklub, Startup Central

Startup Central er skabt og grundlagt af iværksætteren Anders Fogh til iværksætteren.

Historien om Startup Central er historien om en ildsjæl, der ville mere end at være lønmodtager. Og som tog springet. Måske du kan genkende dig selv?

Tilbage i maj 2017 sidder Anders stadig i hans almindelige job som sælger. Anders gik dog med en idé til en virksomhed, og igennem startupprocessen, fandt han hurtigt ud af, at rådgivning er nøglen til at få ting gjort rigtigt første gang.

Anders finder hurtigt ud af, at hans netværk er villige til at hjælpe startups. Det er præcis, hvad princippet af Startup Central er – hjælp til iværksættere i Danmark.

I samarbejde med flere investorer blev der sammensat en template til en forretningsplan, som var lavet med udgangspunkt i præcis, hvad investorerne kigger efter i en forretningsplan.

I slutningen af november 2017, forlader Anders sin stilling som sælger og sætter fuldt fokus på at hjælpe andre iværksættere, igennem Startup Central.

Efter 12 gange nej fra forskellige investorer, fandt Anders endelig en der gerne ville investere i virksomheden.

Anders ramte jackpot! Han fik en millioninvestering i Startup Central. Den 8. februar 2018 begyndte arbejdet med at udvikle platformen oprette CVR-nummer, lave kontrakter og samarbejdsaftaler mm.

I dag er vi så her – en udviklet fordelsklub, samarbejdsaftaler med alt DU skal bruge som iværksætter. Det hele samlet i ét medlemskab, nemlig hos Startup Central.

 

Husk at du altid kan kontakte os på info@startupcentral.dk eller opret dit medlemskab nu.

Afstanden fra idé til investering har aldrig været kortere
{ }