Om Startup Central

Startup Central er skabt af Anders Fogh CEO & Founder.

 

I maj 2017 beskæftiger Anders Fogh sig med salg som sælger. På daværende tidspunkt havde Anders gået rundt med en ide til en virksomhed. Det var ham ikke muligt at finde den nødvendige rådgivning, og råd til at finde investering. Undervejs i processen finder Anders ud af at rådgivning er en stor omkostning, når man skal i kontakt med diverse konsulenter.

I hans tid som sælger, og generelle netværk, finder Anders ud af at hans netværk er villige til at yde hjælp til startups og ideer, hvis de har gjort sig nogle tanker til deres ide.

Anders ser hurtigt et potentiale for et marked. Der findes et utal af grupper på Facebook for iværksættere, men der mangler et værktøj som gør det enkelt og let at starte sin egen virksomhed.

Anders begynder at finde ud af hvad der skal til, for at gøre det nemt og enkelt for en iværksætter at starte en virksomhed. Det første Anders går i gang med som det første, er at finde den perfekte forretningsplan, men der findes et hav af forretningsplaner, samt meget forskellige. Anders indså hurtigt at han skulle benytte sig af sit netværk med stærke investorer, og spørger dem til råds. I samarbejde med investorerne, udviklede de en ’’ny’’ forretningsplan som Anders nu skal have testet.

I slutningen af november 2017, vælger Anders at forlade sin stilling som sælger, for at sætte fokus på sin iværksætter drøm. Han får lov at satse i 4 måneder på sin ide, hvor familien dækker hans manglende indtægt med opsparing.

Anders var nu klar med sin forretningside i form af forretningsplan og budget. Anders fandt hurtigt 12 business angels som vil høre om Startup Central, konceptet og hans pitch deck. Han får 12 gange nej, men en masse gode råd, som han kunne tage med videre på sin iværksætter rejse. I stedet for at vende retur til dem der har sagt nej en gang, valgte Anders at se fremad i håbet på, at han fandt en som var klar til at investere i Startup Central.

I januar 2018 er presset på Anders blevet stort, han nærmere sig et punkt i hans rejse mod iværksætter drømmen hvor det kun kan gå galt. Han siger til sig selv. Den 13. må være lykken.

Ganske rigtigt Anders rammer JACKPOT!! Han får en millioninvestering i Startup Central, og nu kunne han gå i gang med at udvikle platformen, og skabe rammerne for at andre kan udleve deres drømme.


Selskabet blev etableret d. 8. februar 2018 og Anders er gået all in på at blive selvstændig.


Efter et hav af møder med venturefonde, business angels coaches fik han endelig hul på bylden. En business angel som kunne se potentialet og som gerne ville hjælpe det danske iværksættermiljø.


Så begyndte alt det hårde arbejde uden om selve ideen at begynde. Der skulle oprettes CVR-nummer, der blev lavet kontrakter og aftaler, der skulle findes leverandører og lave en aftale med dem, som skulle udvikle iværksætter portalen.


Og i dag er vi så her, med en færdig platform, samarbejdsaftaler med alt DU skal bruge som iværksætter. Det hele samlet med ét medlemsskab, nemlig lige her hos Startup Central.

Afstanden fra idé til investering har aldrig været kortere