Om os

Blue Header

Danmarks fedeste netværk

Startup Central er et online netværk for iværksættere og selvstændige, der har eksisteret siden februar 2018. Vi holder til i Horsens, men hjælper iværksættere i hele landet! Vi hjælper både iværksættere med allerede etableret virksomhed og dig, som går med tanken om at starte en virksomhed, men ikke ved hvor du skal starte.

Siden 2018 har vi hjulpet mere end 7.500 iværksættere og selvstændige på deres vej mod succes og vi er klar på også at hjælpe dig med din rejse.

Vi brænder for at hjælpe dig med at få succes med dine erhvervsmæssige mål. Vores passion er at gå den ekstra mil, for at nå i mål med dine mål! Hos Startup Central sørger vi for vores medlemmers interesser og gør det overskueligt at være iværksætter og selvstændig gennem et online netværk, hvor alt er samlet ét sted - ambitionen er at være en one-stop-shop.

Vi ønsker at spille en aktiv rolle i erhvervslivet, ved at være dit startpunkt som iværksætter og selvstændig, det gør vi ved at sikre dig de bedste vilkår fra idé til udførelse. Vores vision er at skabe flere virksomheder i Danmark – og dermed også flere arbejdspladser for at få et endnu stærkere samfund.

Startup Central er Danmarks fedeste netværksplatform. Vi tilbyder netværk, coaches, kontante fordele og professionelle tools.

3 grunde til at blive en del af Startup Central

 1. Det er klogt

  Det kan være svært at sidde med en idé, du ikke helt kan gennemskue, hvordan du kommer videre med – eller at sidde med en virksomhed, som ikke skaber de resultater du ønsker.

  Som en del af vores online netværk giver vi dig den hjælp, du behøver for at nå dine mål og skabe resultater.

 2. Du sparer penge

  Lad os bare være ærlige – det er dyrt at være iværksætter! Der er mange nødvendige udgifter ved opstart og vedligeholdes af virksomhed. Udgifterne er store, derfor sørger vi for, at du som medlem får kontant rabat på en lang række services og programmer, så du i stedet kan bruge pengene på alt det sjove!

 3. Det er billigt at blive en del af vores online netværk!

  Et medlemskab hos Startup Central koster cirka det samme som tre fadøl på den lokale – det holder bare lidt længere!

  For 149 kr./md. får du adgang til vores kæmpe fordelsforum, der indebærer coaching, online netværk, vidensdeling, store rabatter på mange forskellige eksterne services og meget mere!
  Bliv iværksætter i dag.

Du kan læse mere om, hvorfor du skal være en del af Startup Central her.

Er du i tvivl, om du skal realisere din iværksætterdrøm - så læs grundene her.

Startup Centrals historie

Startup Central er stiftet af Anders Fogh, der i dag sidder som CEO. Hans drivkraft for at starte Startup Central opstod da han sad derhjemme med en kammerat og lugtede til den forfærdelige lugt, som kommer fra negleteknikere, der laver negle. Derfor besluttede de sig for at lave et bord med udluftning i, som kunne fjerne denne lugt. Men der var desværre ingen steder, de kunne få hjælp til deres forretningsidé.

Anders bemærkede, at der manglede ét samlet sted, hvor iværksættere kunne finde al den hjælp og viden, som er nødvendig når man starter en virksomhed eller har en etableret virksomhed.

Efter flere måneders research måtte Anders konstatere, at mange, ligesom ham selv, havde forsøgt at finde et forum for iværksættere og selvstændige, men at ingen havde lykkedes med det – hvilket blev startskuddet til, hvad der i dag hedder Startup Central. Siden starten er teamet vokset til at blive et iværksætterministerium.

Men der kan være langt fra en god idé til en reel opstart af virksomhed, som mange iværksættere og selvstændige har erfaret. Læs hele historien her.

Vores kerneværdier

Vores vision
Iværksætteri er for alle med en drøm. Det skal bare være nemmere, billigere og mere inkluderende at udleve den.

Vores mission
Vi vil være samlingspunktet for iværksættere og selvstændige. Ét sted hvor al viden om det at være iværksætter og selvstændig kan findes. Vi vil være en nødvendighed i dansk erhverv.

Vores værdier
Succes for dig, succes for os – vi trives i fællesskab med transparent kommunikation.

Vores kultur
Vi har en kæmpe passion for iværksætteri. For os handler iværksætteri om innovation; skubbe grænser og eksperimentere med det kendte for at skabe noget nyt. Alt sammen i håb om at kunne inspirere flere til at starte egen virksomhed.

Vi værdsætter derfor kreative, modige og engageret medarbejdere, der vil være med til at styrke iværksætteriets miljø. Derfor har vi de mest engagerede medarbejdere - se teamet her.

Vores løfte
Vi lytter til jer iværksættere og arbejder hårdt hver dag på at gøre iværksættermiljøet endnu bedre. Det gør vi ved at sætte fokus på problemstillinger, for derigennem at skabe bedre vilkår.
Vi gør det nemmere og mere overskueligt at blive iværksætter og drive virksomhed. Det gør vi ved at sætte de nødvendige værktøjer til rådighed for dig. Så vi sammen kan skabe en succesfuld virksomhed.

Vil du læse mere om vores vision, mission, værdier og kultur, så læs her.

Corporate Social Responsibility

Samfundsværdien i iværksætteri

I Startup Central arbejder vi for, at der kommer bedre vilkår for iværksættere og selvstændige.

Vi mener, at vi gør en aktiv indsats ved at hjælpe iværksættere med at udleve deres iværksætterdrøm, vi bidrager til at de bliver profitable, ansætter og dermed bidrager endnu mere til vores velfærdssamfund.

Vi fokuserer på disse 3 verdensmål:

 • 5. Gender equality
 • 8. Decent work and economic growth
 • 12. Responsible consumption and production

Læs mere om vores CSR her.

Vores forretningsmodel

Fra idé til virkelighed - vi arbejder ud fra den samme forretningsmodel, som vi tilbyder vores medlemmer. Hele processen fra idé til virkelighed er inkorporeret i Startup Centrals forretningsmodel. For at gøre din idé til en realitet, skal der først udarbejdes en forretningsplan - men hvordan gør man det bedst muligt, specielt med investormøder for øje?

Hos Startup Central ved vi, at det kan være svært at holde overblikket og navigere i alle processerne, der er ved at starte en virksomhed. Derfor er vores målsætning at hjælpe dig hele vejen fra idé til virkelighed.

Som en del af Startup Centrals netværk får du bl.a. en fyldestgørende model over en forretningsplan, der er udarbejdet i samarbejde med business angles; modellen skaber grundlaget for din virksomhedsidé.

Vi deler viden og erfaring, som skaber vækst

Vejledning og sparring har en stor betydning for iværksættere og selvstændige, derfor udgør dette vores produkt i forretningsplanen. At kunne sparre med erhvervsfolk om deres erfaringer, og dermed undgå at begå fejl, er essentielt for at få succes med en nyopstartet eller etableret virksomhed.

Sparring og vejledning er eksistensgrundlaget for Startup Central og hjalp os med at komme godt fra start!

Vores ambition er derfor at give alle medlemmer hos Startup Central, samme mulighed for at opnå succes. Som medlem får du adgang til tilbud inden for bl.a. regnskab og forsikring, samt adgang til vores unikke coaches, som p.t. tæller over 75 coaches , som er klar til at hjælpe med vejledning og sparring inden for mere end 50 brancher.

I takt med at Startup Central voksede sig større, bemærkede vi en øget efterspørgsel for et netværk blandt vores medlemmer. Et online netværk hvor medlemmer kan sparre med hinanden. Derfor startede vi det eksklusive online netværk Startup Lounge Facebook, vi har rykket vores online netværk over på egen platform for at gøre det smartere og nemmere, tilgå det her, Startup Lounge.

I Startup Lounge sparrer vores medlemmer og coaches med hinanden om de tanker, idéer og bekymringer de har i forhold til deres iværksætteri. Alle byder ind, for i fællesskab at skabe et bedre iværksættermiljø. Intet spørgsmål er for lille eller stort til at blive besvaret.

Vi tror på, at vi sammen kan skabe et stærkere erhvervsliv for iværksættere og selvstændige i Danmark, hvis vi står sammen og hjælper hinanden med netværk og vidensdeling. Vi tror på, at vi kan få det lettere økonomisk og vækste vores forretninger, hvis vi står sammen!

Derfor har det gratis at download vores app Startup Central Lounge og få adgang til vores netværk, så du kan få den sparring du har brug for.

Fordelagtige priser hos vores samarbejdspartnere

Et parameter som er vigtigt i forretningsplanen, er budgettet. Vi erfarede selv i opstarten af Startup Central, at alle nødvendige service for iværksættere og selvstændige er dyre, heriblandt: regnskabsprogram, forsikring, hjemmeside og meget mere. Derudover brugte vi lang tid på at finde de forskellige nødvendigheder - det gjorde processen uoverskuelig.

Vi forhandler derfor jævnligt priserne på alle nødvendige servicer til vores medlemmer, som gennem os får fordelagtige priser hos et stort udvalg af samarbejdspartnere. Det hele er samlet ét sted, så der ingen unødvendig spildtid er.

Nyopstartede virksomheder har ofte et stramt budget, derfor er vores mål at sikre, at du som iværksætter og selvstændig kan få de mest fordelagtige priser på disse servicer – det kan blive mange penge på sigt, som du kan bruge på sjovere ting i din virksomhed!

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Få de seneste nyheder fra Startup Central og hold dig opdateret på, hvad der sker i iværksættermiljøet.