Om Startup Central

Historien bag Startup Central & teamet bag netværk.

Historien bag Startup Central

Fra idé til koncept, til at være de selvstændiges og iværksætterens forkæmper for bedre vilkår i dansk erhverv.

Startup Central er en fordelsklub for iværksættere og selvstændige. Virksomheden er stiftet af Anders Fogh, der i dag sidder som CEO. Startup Central blev startet efter Anders forgæves forsøgte at finde hjælp til en anden forretningsidé. Under denne proces bemærkede han, at der var mange forskellige steder hvor iværksættere kunne finde hjælp, men ikke ét sted hvor det var muligt at finde alt den hjælp, som var nødvendig.

 

Efter flere timers Google-søgning måtte Anders konstatere, at mange havde forsøgt med noget lignende, men ingen havde lykkedes og alle var dermed ude af markedet. Dette blev startskuddet til hvad der nu hedder Startup Central. Men som mange andre iværksættere har oplevet, er der langt fra idé til realitet.

 

Hele processen fra idé til virkelighed er nu inkorporeret i Startup Centrals forretningsmodel. Det første step i den sammenhæng, var at udarbejde en forretningsplan. Men hvordan gør man det bedst muligt, specielt med investormøder for øje? Det var en lang kamp for Anders og af den grund har Startup Central i fællesskab med en række business angels også udarbejdet en forretningsplansmodel, som kan skabe grundlaget for enhver virksomhed.

 

Kontakten til erhvervslivets etablerede kræfter, var også en af de parametre, der hjalp Startup Central i opstarten. Derfor blev det også ambitionen at give alle medlemmer hos Startup Central den mulighed. Det blev derfor starten på Startup Centrals personlige coachskorps, som pt. tæller over 50 coaches, der kan hjælpe med stort set alle brancher. Det er den type hjælp, der virkeligt kan bringe opstartsvirksomheder videre og derfor giver Startup Central et eksistensgrundlag.

 

Et af de komponenter der yderligere besværliggjorde opstarten, var de høje priser på alt det man skal bruge som iværksætter: regnskabsprogram, lønsystem, hjemmeside osv. Af den grund forhandler Startup Central hver dag priserne på disse ydelser, til vores medlemmer. Budgettet er ofte stramt i nystartede virksomheder og vi vil derfor gå langt for at sikre de absolut bedste priser til vores medlemmer – det kan blive mange penge på sigt.

 

Da Startup Central åbnede for medlemmer, tilbage i februar 2018, blev det yderligere bemærket at efterspørgslen for netværk var høj blandt medlemmerne. Af den grund blev det eksklusive netværk – Startup Lounge – en realitet. Her har medlemmer og coaches mulighed for at dele tanker, idéer og bekymringer, for i fællesskab at skabe et bedre iværksættermiljø.

 

Det er disse komponenter, der vil give dig mulighed for at komme videre med din virksomhed og vi er, her hos Startup Central, fuldt dedikeret til at hjælpe vores medlemmer – vi har altid medlemmernes interesser for øje. Startup Central er i høj grad baseret på egne erfaringer og det faktum at vi vil hjælpe andre til end nemmere opstart og mere vækst.

 

I dag har der været over 7.500 med et medlemskab og en god håndfuld partnerskoler igennem Startup Central, og vi er altid klar til at hjælpe flere på vej mod succes.Mød teamet bag Startup Central

Anders Fogh

CEO & Founder

"Alle skal have ret og råd til at starte og drive en virksomhed."

Mathias Jensen

CSO & COO

"Salg og kundeservice går hånd i hånd - en god oplevelse er den bedste måde at fastholde kunder."

Daniel Haugstrup

CMO, Community Manager & Grafiker

"Marketing er så bredt, at man aldrig løber tør for ting at lære."

Szabolcs Rónyai

Frontend Udvikler

"Kreativitet kommer gennem inspiration, og heldigvis er der masser af inspiration at finde."

Gratsiela Gesheva

Full-Stack Udvikler

"Struktur og forståelse er grundstenene for en god hjemmeside."

Casper Stærmose

PR- og Kommunikationspraktikant

"Kommunikation er det første skridt imod mærkbare resultater."