Om Startup Central

Vi brænder for at hjælpe dig med at nå dine erhvervsmæssige mål!

Vi er eksperter i alt fra idé til koncept – fordi vi vil være de selvstændiges og iværksætternes forkæmper for bedre vilkår i dansk erhverv.

Startup Central er et netværk for iværksættere og selvstændige, der har eksisteret siden februar 2018. Vi holder til i Horsens, men hjælper iværksættere i hele landet!

Vi brænder for at hjælpe dig med at få succes med dine erhvervsmæssige mål, og vores passion er at gå den ekstra mil for at nå i mål med dine mål! Vores mål er at skabe flere virksomheder i Danmark – og dermed også flere arbejdspladser for at få et endnu stærkere samfund.

#!

3 grunde til at blive en del af Startup CentralDet er dumt at lade være
Det kan være svært at sidde med en idé, du ikke helt kan gennemskue, hvordan du kommer videre med – eller at sidde med en virksomhed, der ikke skaber de resultater, du ønsker.

Som en del af vores netværk giver vi dig den hjælp, du behøver for at nå dine mål.

Det er dyrt at lade være
Lad os bare være ærlige – det er ikke billigt at være iværksætter! Listen over nødvendige udgifter kan hurtigt vokse sig stor og uoverskuelig. Derfor sørger vi for, at du som medlem får kontant rabat på en lang række ydelser og programmer, så du i stedet kan bruge pengene på alt det sjove!

Det er billigt at blive en del af vores netværk!
Et medlemskab hos Startup Central koster cirka det samme som tre fadøl på den lokale – det holder bare lidt længere!

For kun 149 kr/md. får du adgang til vores kæmpe fordelsunivers, der indebærer coaching, netværk, store rabatter på mange forskellige eksterne services og meget mere!


Startup Centrals historie

Startup Central er startet af Anders Fogh, der i dag sidder som CEO. Hans drivkraft for at starte Starup Central opstod, da selv sad som spirende iværksætter og forgæves forsøgte at finde hjælp til en forretningsidé.

 

Han bemærkede, at der manglede et samlet sted, hvor iværksættere kunne finde al den hjælp, der er nødvendig, når man starter en virksomhed.

 

Efter adskillige timers research måtte Anders konstatere, at mange havde forsøgt med noget lignende, men at ingen havde lykkedes med det – hvilket blev startskuddet til, hvad der nu hedder Startup Central. Men som mange andre iværksættere har erfaret, kan der være langt fra idé til virkelighed!

 

Fra idé til virkelighed

Hele processen fra idé til virkelighed er inkorporeret i Startup Centrals forretningsmodel. Det første step i den sammenhæng er at udarbejde en forretningsplan – men hvordan gør man det bedst muligt, specielt med investormøder for øje?

 

Hos Startup Central ved vi, at det kan være en lang og sej kamp at navigere i de første steps af et startup. Derfor er vores mål at hjælpe dig hele vejen fra idé til virkelighed.

 

Som en del af Startup Centrals netværk finder du fx en grundig forretningsplanmodel, der er udarbejdet i samarbejde med vores business angels, som kan skabe grundlaget for din virksomhedsidé.

 

Vi deler viden og erfaring, som skaber vækst

Vi ved, hvor stor en betydning det kan have for en nystartet virksomhed at kunne modtage råd og sparring fra erhvervslivets etablerede kræfter – det var i høj grad et af de parametre, der hjalp Startup Central i starten!

 

Derfor er det vores ambition at give alle medlemmer hos Startup Central den mulighed. Som medlem får du derfor adgang til vores personlige coachkorps, som pt. tæller over 50 coaches, der kan hjælp med råd og sparring inden for stort set alle brancher.

 

Det er den type hjælp, vi mener, virkelig kan bringe opstartsvirksomheder videre, og som giver Startup Central et eksistensgrundlag!

 

Efterhånden som Startup Central voksede sig større, bemærkede vi en øget efterspørgsmål for netværk blandt vores medlemmer. Derfor startede vi det eksklusive netværk Startup Lounge.

 

I Startup Lounge har medlemmer og coaches mulighed for at dele tanker, idéer og bekymringer, for i fællesskab at skabe et bedre iværksættermiljø. Vi tror på, at vi sammen kan skabe bedre vilkår for iværksættermiljøet i Danmark, hvis vi samler os og hjælper hinanden med netværk og viden. Vi tror på, at vi kan få det lettere økonomisk og vækste vores forretninger, hvis vi står sammen!

 

Fordelagtige priser hos vores samarbejdspartnere

Et parameter, vi opdagede, besværliggjorte opstarten af vores virksomhed, var de høje priser på alt det, man skal bruge som iværksætter: regnskabsprogram, lønsystem, hjemmeside og meget mere.

 

Derfor forhandler vi dagligt priserne på disse ydelser til vores medlemmer, som gennem os får særdeles fordelagtige priser hos et stort udvalg samarbejdspartnere.

 

Budgettet er ofte stramt i nystartede virksomheder, og det er derfor vores mål at sikre, at du som virksomhedsejer kan få de absolut bedste priser på disse services – det kan blive mange penge på sigt, som du kan bruge på sjovere ting i din virksomhed!

 

Lad os hjælpe dig med at få succes!

Hos Startup Central arbejder vi aktivt med at sikre dig de bedste vilkår som selvstændig i Danmark.

 

Det er vigtigt for os at spille en aktiv rolle i iværksættermiljøet, og vores ambition er at være en one-stop-shop for iværksætteri – vi vil være dit startpunkt som iværksætter, og sikre dig de bedste vilkår fra idé til udførelse.

 

I dag har der været over 7.500 medlemmer og en god håndfuld partnerskaber gennem Startup Central – og vi står altid klar til at hjælpe flere på vej mod succes!

 

Vi er 5 medarbejdere, der hver dag arbejder på at gøre iværksætterrejsen endnu bedre for vores kunder – og vi sidder altid klar til at svare på dine spørgsmål.

 

Vil du høre mere om vores netværk, blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med at få succes som iværksætter, eller blot lære os bedre at kende, er du altid velkommen til at kontakte os.Mød teamet bag Startup Central

Anders Fogh

CEO & Founder

"Alle skal have ret og råd til at starte og drive en virksomhed."

Mathias Jensen

CSO & COO

"Salg og kundeservice går hånd i hånd - en god oplevelse er den bedste måde at fastholde kunder."

Daniel Haugstrup

CMO, Community Manager & Grafiker

"Marketing er så bredt, at man aldrig løber tør for ting at lære."

Szabolcs Rónyai

Frontend Udvikler

"Kreativitet kommer gennem inspiration, og heldigvis er der masser af inspiration at finde."

Gratsiela Gesheva

Full-Stack Udvikler

"Struktur og forståelse er grundstenene for en god hjemmeside."