Stigning igen for iværksætterne

Blue Header

Den fortrukne betalingsmetode for rigtig mange forbrugere er MobilePay og nu bliver det igen dyrere at være sælger.

Men det bliver ikke nemt for iværksætterne at finde et alternativ. MobilePay kommer til at mindske gap’et mellem allerede eksisterende betalingsløsninger og sig selv. Men denne prisændring kommer til at være mærkbar for rigtig mange.

Fra 1. oktober kan man risikere at komme til at betale op mod 10 gange så meget for sin løsning MyShop-erhvervskunde hos MobilePay.

Fra d. 1. oktober vil gebyret stige til 0,99 % af varens pris.

Hvordan påvirker det dig?

  1. Øget omkostninger: For iværksættere, der primært opererer online eller har en betydelig mængde MobilePay-transaktioner, kan de nye gebyrer føre til øgede omkostninger, der kan påvirke din bundlinje negativt.
  2. Overvej alternative betalingsløsninger: Det er nu mere vigtigt end nogensinde at overveje alternative betalingsløsninger. Undersøg konkurrerende betalingsmetoder og vælg den, der bedst passer til din forretning, både med hensyn til omkostninger og brugervenlighed.
  3. Kundetilfredshed: Den ændrede prisstruktur kan påvirke kundetilfredsheden, især hvis dine kunder pludselig skal betale gebyrer for MobilePay-betalinger. Overvej at informere dine kunder om disse ændringer i dine betalingspolitikker for at undgå overraskelser.