Startup Lounge på egen platform

Blue Header

Nu kan vi hos Startup Central løfte sløret for noget helt nyt, som vi har arbejdet og udviklet på i en længere periode. New Lounge!

Alle iværksættere har brug for én ting og det er netværk. Netværk kan simpelthen være altafgørende for iværksættere, da man her kan få hjælp, tips, sparring og høre andres erfaringer. Et netværk er så givende som iværksætter og selvstændig, fordi man ofte kan komme i situationer, hvor man kan være i tvivl om, hvad der er det rigtige at gøre og derfor har man brug for sparring fra andre. Om det er i forhold til økonomi, markedsføring, jura, salg eller noget helt andet, så er der en masse viden og sparring at få i et iværksætternetværk. Vi er Danmarks førende iværksætternetværk og Startup Central er for alle – som medlem kan du få adgang til vores helt nye netværk Startup Lounge. Du vil ikke fortryde det. New Lounge er unikt og et iværksætternetværk, som du aldrig har prøvet det før.

Med vores opdaterede netværk Startup Lounge, har vi formået at lave og udvikle det eneste mulige rigtige netværk, der giver mening for iværksættere og selvstændige. I Startup Lounge har vi samlet Startup Lounge, som tidligere har foregået i en Facebookgruppe, som fungerede som vores netværk. Startup Lounge bliver nu et selvstændigt netværk for sig selv i Startup Central regi på vores platform. Vi mente allerede i forvejen, at vi har samlet alt hvad en iværksætter kan få brug for i form af netværk, viden, coaches og partnere. Nu må man sige, at vi har samlet det hele endnu mere, da hele netværket nu også er at finde på vores platform og kører ikke selvstændigt på Facebook. Der kommer få ændringer for at optimere oplevelsen for alle, vi har nemlig valgt at dele loungen op i 3 main-grupper, som henholdsvis er marketing, jura og økonomi. Det har vi gjort for at mindske den støj, man kan opleve i den samlede lounge, hvis man eksempelvis kun er interesseret i at vide noget om marketing, så kan man bare hoppe ind i marketinggruppen og slippe for at skulle bladre igennem posts om jura eksempelvis. Udover disse 3 grupper, så har vi også stadig den samlede Lounge som vi kender den fra Facebook. Vi mener nemlig, at man aldrig kan få for meget viden.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre værdien for dig som iværksætter og skabe endnu mere værdi i Startup Lounge.

I Startup Lounge har vi har også en nyhedsside, hvor nyheder vil fremkomme. Da netværket er helt nyt, er det umuligt at undgå fejl og mangler på siden. Derfor vil fejl og mangler fremstå under nyhedssiden. Her er det muligt at se hvilke funktioner i netværket, vi allerede arbejder på at forbedre. Vi forsøger hele tiden at bygge mere på og udvikle netværket, så det hele fungerer så optimalt som muligt for vores medlemmer. Med Startup Lounge gør vi det endnu nemmere at være iværksætter! Alt hvad du har brug for som iværksætter og selvstændig er tilgængeligt gennem et medlemskab hos Startup Central.

Tilgå Startup Lounge her.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.