Startup Central og Kassebil indgår samarbejde

Blue Header

At være selvstændig og lease bil skal være simpelt, gennemsigtigt og digitalt. Det skal bare være nemmere. Det går både Startup Central og Kassebil.dk ind for, her er der stort fokus på at gøre rejsen så gnidningsfri som mulig.

Samarbejdet skal gøre det nemmere for iværksættere og selvstændige at komme fra a til b med deres varer, det hele foregår digitalt, så den selvstændige erhvervsdrivende kan altid få fat i den kassebil de skal bruge.

Leasing bliver gjort nemt, alt det besværlige er der taget hånd om, du skal blot tage stilling til den månedlige ydelse og design, det er rigtigt du kan selv skræddersy din kassebil, så den passer til din virksomhed. Startup Central gør iværksætteri nemt, der er taget hånd om det besværlige, såsom hvor man finder de rette programmer og fagfolk. Du skal kun koncentrere dig om at vækste din virksomhed.

Ligesom i Startup Central er Kassebil.dks kundeservice i højsæde. Derfor er der altid en kontaktperson tilknyttet din leasing periode.

Både Startup Central og Kassebil.dk er 100 % digitale platforme. På den måde har Kassebil.dk formået at digitalisere leasingen af varebiler og dermed begrænset de fysiske omkostninger, effektiviseret deres arbejdstid med det resultat at være markedets billigste udbyder af varevognsleasing. Det betyder at du som selvstændig erhvervsdrivende får den bedste pris.

Digitaliseringen er fremtiden – du har din iværksætterplatform og din leasing af bil lige ved hånden.

Få fat i og skræddersy din kassebil med en leasingperiode hos Kassebil.dk. Som medlem af Startup Central får du leasing ekstraordinært billigt, læs mere om tilbuddet her.