Apple Store
Download Startup Central gratis og bliv en del af Startup Lounge omkostningsfrit – Startup Central Basic
Warning icon

Startup Central indgår samarbejde med BasicOps

Blue Header

Startup Central og BasicOps har indgået et samarbejde. Nu er det muligt for danske virksomheder at nyde godt af det fantastiske planlægningsprogram BasicOps.

Samarbejdet har til formål at gøre op med de mange udfordringer iværksættere og selvstændige står overfor, når det kommer til planlægning og strukturering af virksomhedernes mange opgaver og afdelinger. Ligegyldigt hvilken fase din virksomhed er i, så er der en masse opgaver og deadlines, som skal overholdes. Disse kan være svære at holde styr på. BasicOps tilbyder hele pakken til at skabe struktur.

”Det fede ved samarbejdet er ikke blot at selvstændige og iværksættere kan slå rødder i Silicon Valley. Den største udfordring for iværksættere er at beholde overblikket over de mange opgaver. BasicOps er et fantastisk tool, som jeg forventer alle iværksættere kan få gavn af.” Anders Fogh CEO - Startup Central.

Det skal være nemt at være iværksætter og drive virksomhed. Og nu har det aldrig været nemmere at holde styr på din virksomheds arbejdsopgaver og deadlines. BasicOps er et unikt værktøj til iværksættere og selvstændige, som vil gøre dig 100 % up-to-date med, hvad der er af deadlines og prioritering af opgaver. BasicOps vil skabe overblik for chefen, for afdelingslederen og den enkelte medarbejder.

“Vi er utrolig glade for at kunne hjælpe danske iværksættere med at nå deres store mål på en effektiv måde og give dem et konkurrenceforspring med BasicOps.  Vores samarbejde med teamet bag Startup Central gør det muligt for alle deres medlemmer at koncentrere sig om deres “value add” og overlade detaljerne til BasicOps.” fortæller Jesper Schultz CEO - BasicOps.

Startup Central er den eneste europæiske virksomhed, som tilbyder dette værktøj til virksomheder og det er vi så stolte af. Vi bruger det selv i virksomheden og når man først har sat sig ind i de mange funktioner, finder man ud af hvor nemt det er at få overblikket og se hvilke opgaver der prioriteres. På den måde kan man følge med i, hvad den enkelte medarbejder har af opgaver og ikke presse for mange opgaver ned over dem.

BasicOps kan bruges til virksomheder af alle størrelser. En unik funktion er at folk på tværs af afdelingerne kan deles om opgaver og chatte med hinanden herom - det hele foregår på platformen. Der er ingen grund til at bruge andre programmer og så sker det hele i real time.

BasicOps arbejder med mange tredjepartsværktøjer – G-mail, Google Drive, Zoom, Slack, Box, DropBox og OneDrive – på den måde kan du synkronisere din kalender, så du ikke skal ind på flere forskellige apps for at se, om du har tid. Her er det samlet et sted.