Startup Central har indgået samarbejde med Relatel

Blue Header

Samarbejdet skal gøre det nemmere for iværksættere og selvstændige at komme i forbindelse med hinanden, deres leverandører, investorer, kunder osv.

Det skal ikke kun være de store virksomheder, som har mulighed for hurtigt at komme i kontakt med de rette forbindelser. Hos Relatel tilbyder de telefoni og bredbånd, som er hurtigt og har en stabil forbindelse. På den måde kan du altid komme i kontakt med dine forbindelser og gå på nettet. Du bliver ikke afbrudt på grund af dårlig forbindelse og har derfor vilkårene til at skabe en god kundeoplevelse, som er vigtig for alle små og mellemstore virksomheder. Gennem Relatels telefoni har du vilkårene, der skal til, så du kan koncentrere dig om at skabe det nære kundeforhold.

Startup Central og Relatel er et perfekt match, fordi vi begge ønsker at gøre det nemmere og billigere for de selvstændige og iværksættere. Relatel vil styrke iværksætternes relationer til deres kunder gennem telefoni. Hos Startup Central støtter vi op om netværk, det er en meget vigtig grundsten i iværksætteri. Med netværk får man mulighed for at møde mennesker, som kan hjælpe en eller som er vild med ens produkt og dermed bliver kunde. God kundekontakt er alfaomega.

Optimér din kundekontakt med et abonnement hos Relatel. Som medlem af Startup Central får du et unikt tilbud, se tilbuddet her.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Få de seneste nyheder fra Startup Central og hold dig opdateret på, hvad der sker i iværksættermiljøet.