Nyt tiltag for selvstændige til at komme igennem krisen

Første skridt mod at hjælpe er taget, og det er vores core DNA, derfor må vi gøre noget!

Blue Header

Siden Startup Central blev stiftet, har vores core value været Alle skal have ret og råd til at blive iværksætter. Det er en sætning holdet, ejerkredsen, investorer og undertegnet bærer i hjertet. Det er vores pligt at hjælpe iværksætternes tilblivelse, men nu er det også at sikre deres eksistens.

Derfor åbner vi nu op for vores iværksætternetværk Startup Lounge, her finder du de seneste knap 5 års bedste råd fra iværksættere, coaches og partnere. Kender du en iværksætter, så kan vedkommende nu komme ind og se, hvad et unikt netværk af iværksættere og selvstændige kan, når vi står sammen. Er du selv iværksætter, så kan du nu hente dit iværksætternetværk på app.

Corona, tvungne lån, nedlukninger, kompensationspakker som var svingende, inflation, energikriser, brændstofstigninger, krig i Ukraine, er der noget vi har glemt? Vi skal ikke sætte næsen op efter politisk indblanding, derfor må vi selv forsøge at hjælpe hinanden på tværs af brancher.

Skal vi have gang i markederne, holde gang i vores virksomheder, så skal vi løfte i samlet flok og vi skal i samlet flok tro på os selv og i hinanden.