Nyt samarbejde skal sikre hjælp til alle aspekter i dit iværksætteri

Blue Header

Startup Central og Emil Nissen har netop indgået et samarbejde, som gør det endnu nemmere at være iværksætter og vækste din virksomhed.

Startup Central er en iværksætterservice og netværk, som hjælper selvstændige med at starte og drive virksomhed. Emil Nissen er en marketingvirksomhed, som har specieldesignet et kursus i at vækste virksomheder gennem Facebook ads.

Ligesom Startup Central er der stort fokus på kundekontakt og at kunden er med i hele processen. Der er nemlig enlighed om, at det bedste resultat kommer ved, at kunden er med under hele processen og har den fulde indsigt i hvad der foregår. ”Vi er ikke en leverandør, men din samarbejdspartner.” siger Emil Nissen stifter af Emil Nissen.

”Du er aldrig alene på din iværksætterrejse” Anders Fogh CEO & Founder Startup Central. Det er meget vigtigt for begge parter, at kunden er i centrum hele vejen. Derfor er de også enige om, at når man søger deres hjælp, så får man ikke bare en leverandør, man får en ekstra medarbejder.

Startup Central og Emil Nissen er det perfekte match fordi, de deler samme værdier. Professionalisme er en mærkesag og at gå den ekstra mil for kunden er en selvfølgelighed.

Vækst er en essentiel ting som selvstændig og det kan Emil Nissen hjælpe med gennem det unikke kursus om Facebook ads. Som medlem af Startup Central får man det endnu billigere. Læs mere om tilbuddet her.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Få de seneste nyheder fra Startup Central og hold dig opdateret på, hvad der sker i iværksættermiljøet.