Iværksætternetværket Startup Central indgår samarbejde med BusinessBuddy

Det skal være nemmere at vækste sin forretning med professionel rådgivning.

Blue Header

BusinessBuddy og Startup Central kæmper hver dag for at ejerledet virksomheder skal have adgang til rådgivning, mulighed for at vækste deres forretning og give ejerledere tid til at gøre det, de er bedst til.

Alt for mange virksomheder oplever at have svært ved at overskue de udfordringer, der kan opstå i de første stadier af en virksomheds livstid. Og det resulterer ofte i konkurser.

Du kender måske følelsen af, at du aldrig får tingene til at ske, fordi du drukner i alt for mange administrative og tidskrævende opgaver.

Startup Central og BusinessBuddy stiller værktøjerne, du skal bruge for at vækste din virksomhed, til rådighed.

”Det er lidt som at få en ekstra gut i virksomheden, der kommer ind på kontoret og arbejder med en. Så snart man sidder med det selv, er man tilbøjelig til at rykke deadline, men fordi Andreas siger ”nu rykker vi på det her”, så kan vi mærke et kæmpe skub i, hvor effektivt vi handler på det” – Kunde hos BusienssBuddy Jeppe Zoffmann – Ejer ved Limitless Reality ApS.

Du har også mulighed for at gå i mesterlære hos BusienssBuddy Academy og udvikle og vækste din virksomhed.

CEO og founder fra Business Buddy indgår samarbejde med CEO og founder af Startup Central

Din enmandsbestyrelse

I BusinessBuddy Academy kommer du til at arbejde praktisk med udfordringerne i din virksomhed.

Du får tilknyttet en BusinessBuddy, som kan ses som en personlig mentor eller enmandsbestyrelse. Det er personen, som holder det store overblik og støtter dig som ejerleder i din virksomhed.

Du får værktøjerne og viden til at udvikle og vækste din virksomhed.

”Vi i Startup Central er meget begejstret for samarbejdet med BusinessBuddy og kan ikke vente med at tilbyde det til vores medlemmer. Alle iværksættere er i en svær tid og det er vigtigere end nogensinde før at have fokus på vækst, det kan BusinessBuddy hjælpe med.” Fortæller Anders Fogh, CEO & Founder af Startup Central.

Læs mere om BusienssBuddy Academy og det unikke tilbud, du kan få gennem Startup Central.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Få de seneste nyheder fra Startup Central og hold dig opdateret på, hvad der sker i iværksættermiljøet.