Apple Store
Download Startup Central gratis og bliv en del af Startup Lounge omkostningsfrit – Startup Central Basic
Warning icon

Iværksætternetværk for alle

Blue Header

Vi i Startup Central har valgt at åbne op for vores netværk Startup Lounge.

Det betyder, at alle med interesse for iværksætteri, det være erhvervsdrivende så vel som erhvervsfolk, der støtter op om iværksættermiljøet, nu kan blev en del af det givende netværk Startup Lounge.

Grunden til at vi åbner op for vores ellers lukkede netværk, er fordi Danmark og danskerne er ramt af nogle hårde tider. Det er derfor vigtigere end nogensinde før at stå sammen og dele den viden og erfaring vi har med hinanden, så vi sammen kan stå stærkere.

Startup Lounge, stedet med uvurderlig viden og erfaring

Startup Lounge er et online netværk og app fyldt med iværksættere, erhvervsdrivende og folk med interesse for forretning. Det er et netværk, hvor du kan stille alle de spørgsmål, som du har behov for. Du vil få sparring, gode tips og vejledning af andre, som har stået i samme situation som dig.

Netværket har fokus på videndeling - det inkluderer den nyeste udvikling inden for iværksætter branchen, events og andet relevant info for iværksætteri.

Hvad gør Startup Lounge unik?

Startup Lounge er på sin egen platform, det betyder, at mulighederne ikke er begrænset af funktioner. I Startup Lounge kan du blandt andet selektere, hvilket område og hvilken branche du gerne vil netværke inden for. På den måde bliver du ikke forstyrret af indlæg, som ikke har relevans for dig. Dertil har du mulighed for at søge på platformen, så du ikke skal scrolle igennem hele feedet for at finde et bestemt post.

Du får muligheden for at sparre med andre medlemmer, vores erhvervscoaches og vores administrator team. Alle vores medlemmer er dedikerede, målrettede og stræber efter succes, derfor er de også ivrige efter at hjælpe dig, da vi sammen kan vækste Danmark og dermed skabe bedre vilkår for alle selvstændige og iværksættere.

Og så er der stor mulighed for at finde samarbejdspartnere, investorer og kunder.

 

Lyder det interessant for dig, så kan du downloade Startup Central gratis, oprette dig omkostningsfrit og bruge Startup Lounge.

Download til iOS

Download til Android