Fremtiden er netværk!

Blue Header

Det er ingen hemmelighed, at alt bliver mere og mere digital, det skyldtes flere ting. Den åbenlyse grund er at det sparer os tid, det kan gøres nemmere, hurtigere og frigive tid til en masse andet.

Derfor er fremtiden; netværk også digitalt, vi har set en stor veksling mellem fysiske netværksevents og de digitale. Corona har sat ekstra skub i netop dette, webinarer, lives, Clubhouse og meget mere baner vejen for fremtidens netværk.

Hos Startup Central har vi set en eksplosiv tilgang af medlemmer, som efterspørger alverdens ting, som alt sammen er muligt at løse online, fordi de giver dem svaret på farten og der behøves ikke at booke tid. LinkedIn, Facebook og Clubhouse gør det muligt at skabe nære relationer uden egentlig nogensinde at møde hinanden, det er nu muligt at få et professionelt netværk on-demand, det afhænger blot af hvor aktiv du selv ønsker at være.

Som netværksejer igennem 3 år, er det noget vi hele tiden har vidst ville komme, men vi har aldrig troet det vil komme så hurtigt. Det at facilitere viden mellem medlemmer, webinarer, lives og andre spændende tiltag vi laver, i netværksgruppen er blevet en fuldtidsbeskæftigelse. Det handler om at udvikle hinanden og den styring har vi nu på ’iværksætter Danmark’.

Jeg holder fast i at fysiske events stadig kommer til at fortsætte, men det bliver med netværk som sekundær fokus, jeg antager at foredragsturnéer vil eksplodere, og det kaster jo altid noget netværk af sig før og efter selve foredraget.

Den erhvervsdriftige M/K ønsker at være på farten, mens de er sociale, for det er ikke interessant at misse noget, dog kan de stadig varetage familiemæssige forpligtelser såvel som erhvervsmæssige mens de netværker med andre.

Det kræver blot en telefon eller computer og en fane, som ikke er direkte arbejde og bum så netværker du - netværk er alt! Det har aldrig betydet mere end det gør nu, hvis din forretning skal vækste efter corona, så skal du være digitalt til stede og netværke med så mange som muligt uden at misse dine arbejdsopgaver.

Hop på det digitale netværkstog – for det stopper bestemt ikke, så kom med være frontløber, for det tager tid at indhente konkurrenterne.

 

Startup