For os er diversitet meget vigtigt

Vores forskelligheder gør os stærkere

Blue Header

I Startup Central omfavner vi diversiteten, vi mener nemlig, at det styrker os som team og derfor også kommer vores medlemmer til gode.

Vi er alle forskellige på den ene eller anden måde. Vi har forskellige nationaliteter, forskellige holdninger og tro, forskellige ting i bagagen og ting vi hver dag tackler.

I og med at vi er så forskellige, kan vi spille hinanden gode og se tingene fra forskellige perspektiver, for på den måde bedre at kunne forstå de mange iværksættere vi hver dag hjælper.

Diversitet på arbejdspladsen er også god forretning. Fordelene er mange. Så hvis du ikke inkluderer diversitet på din arbejdsplads, så kan vi varmt anbefale det.

Diversitet i Startup Centrals team

Nogle af fordelene ved at inkludere diversitet:

  • Diversitet vil styrke din virksomheds omdømme og giver bedre muligheder for at tiltrække og fastholde medarbejdere. Altså en mere attraktiv arbejdsplads.
  • En diversitet i medarbejdersammensætning giver din virksomheden bedre mulighed for at styrke innovationskraft og konkurrenceevne, samtidig med at dine kunder vil kunne spejle sig i dine medarbejdere. Og derigennem flere tilfredse kunder.
  • Styrker din employer branding

Alle har kompetencer og ressourcer, som er betydningsfulde for en konkurrencedygtig virksomhed. Sammensætningen af diversitet giver styrken.

Forskelligheder på arbejdspladsen

Det kan være svært at have mange forskelligheder på arbejdspladsen. Men det er bestemt en fordel, det kræver blot strategi og kulturændring. Specielt lederen har et stort arbejde foran sig, for at få medarbejdernes fulde potentiale skal diversiteten sættes i spil.

At være inkluderende og omfavne diversitet viser, at man ser hver medarbejder som værende unik, dertil viser man at man er villig til at give kvalificerede kandidater en chance for at vise, hvad de kan og det er uanset egenskaber som køn, alder, etnicitet osv.

 

I Startup Central hylder vi diversitet og byder den velkommen.