Iværksættersparring

Sparring er en vigtig del af at drive en virksomhed. For det meste har du ikke alle svarene selv, derfor er sparring med specialister en god hjælp.

Blue Header

Få iværksættersparring

Når du opstarter og driver din virksomhed, er der mange spørgsmål og tvivl, som trænger sig på. Du kan få sparring gennem dit eget netværk, men det er ikke altid tilstrækkeligt. Da der er mange forskellige områder at dække, når man driver en virksomhed. Derfor kan der være behov for at søge faglig sparring andetsteds.
Med Startup Central i baghånden får du gode tips som iværksætter, vores coaches kan hjælpe dig med alt viden inden for din branche.

Som selvstændig er sparring uvurderlig. Man kan ikke få nok sparring, da man aldrig kan lære nok.

Fri iværksættersparring

Som medlem af Startup Central kan du få fri sparring med mere end 65 coaches. Gennem platformen sender du beskeder til vores coaches, som svarer på din henvendelse inden for fem arbejdsdage, men typisk svarer inden for to.

Vores coaches yder personlig, 1:1 sparring igennem platformen, men flere af vores coaches er med på en mere personlig tilgang - såsom personlige møder, video- og telefonopkald; dette er op til de enkelte coaches og hvad i sammen aftaler.

Det kan hurtigt blive dyrt at købe sig til coaching og sparring. Alt efter kvalifikationer kan en time med en coach sagtens koste 2.000 kr. Om man har en nyopstartet eller etableret virksomhed er 2.000 kr./timen mange penge, som kunne bruges andre steder i virksomheden.

Vores coach team

Vores coaches består af både nye og erfarne erhvervsfolk, som har stor viden inden for deres område.

Flere af vores coaches driver egen virksomhed og kender derfor til dine behov og bekymringer. Andre har stillinger inden for den branche, som de tilbyder sparring, nogle sidder endda i lederstillinger i større virksomheder, eksempelvis Ørsted, BDO, team.blue og mange flere. De har dermed den nyeste viden inden for deres område.

Dét alle coachene har til fælles er, at de er klar til at hjælpe dig, med alt du har behov for.

Vi oplever at de fleste selvstændige og iværksættere søger hjælp inden for områder som:

  • Jura - GDRP, handelsbetingelser, privatlivspolitik, kontrakter.
  • Marketing - SEO, annoncering, SoMe, e-mail.
  • Salg - salgsstrategi, mindset, leads.
  • Logistik - import, eksport, dropshipping.
  • Forretning - udvikling, ledelse, strategi.
  • Økonomi - moms, skat, årsopgørelse.

Sådan fungerer vores coaching

Gennem platformen kan du sende en besked til den coach du søger sparring med. Vores coach har derfra fem arbejdsdage til at svare dig.

Hjælper mentaliteten
Alle vores coaches er frivillige, fordi vi tror på, at ved at hjælpe andre med deres iværksætterdrøm, er vi med til at vækste Danmark og dermed skabe bedre vilkår for selvstændige og iværksættere.

Stor viden i sin branche
Vores coaches er enten erhvervsdrivende eller har stillinger inden for det område de tilbyder sparring. Derfor har de den nyeste viden inden for deres område.

Gratis sparring
Der er ingen begrænsning på hvor mange coaches du må sparre med eller hvor mange spørgsmål du stiller. Som medlem har du ubegrænset sparring med alle de coaches du har brug for.

Aktivt arbejde er uden om Startup Central
Coachingen og sparringen indebærer ikke aktive handlinger. Det betyder, at du kan få hjælp til hvordan du håndterer dit spørgsmål, men ikke til den aktive handling. Du får sparring om din enkelte sag, men udførelsen af sagen er ikke en del af medlemskabet.

- De enkelte coaches kan derfor opkræve betaling. Nogle giver dog rabat, for at lave et stykke arbejde for dig, da du er medlem af Startup Central.

Ansøg om at blive coach

Har du lyst til at blive coach hos os?

Sidder du med en helt unik viden inden for dit område, som du rigtig gerne vil hjælpe andre med, så kontakt os på 29290113 eller kontakt@startupcentral.dk