Derfor Startup Central

Derfor skal du være en del af Danmarks fedeste online iværksætterplatform

StartupCentralHeader

Startup Central

Startup Central tilbyder ét samlet sted, for alt hvad en selvstændig og iværksætter skal bruge i forbindelse med at starte og drive virksomhed. Alle priser er forhandlet, så det er så billigt for dig som muligt, da vi mener at alle skal have råd til at være iværksætter.

Vi tilbyder vores medlemskab til alle, som tænker på at starte virksomhed eller som allerede har en etableret virksomhed. Alder, branche, statsborgerskab m.m. er underordnet, så længe du har en iværksætterdrøm.

CEO og Founder Anders Fogh har altid været iværksætter. Han har prøvet at starte noget op helt fra bunden, både med det udfald at nøglen måtte drejes om, men bestemt også med et udfald af succes. Derfor stiftede han Startup Central, en platform og et online netværk som gjorde det nemt og overskueligt for alle at blive iværksætter og selvstændig. Alt der er samlet på platformen er baseret fra hans egen og andre iværksætters erfaring med iværksætteri – alle tools og services er samlet med formålet om at skabe en succesfuld virksomhed.

Startup Central tilbyder ét samlet sted, hvor du kan finde alt hvad en selvstændig skal bruge.

Derfor skal du være en del af Startup Central

1:1 sparring

Er du i tvivl om det mindste på din iværksætterrejse, kan du ubegrænset kontakte vores erfarne erhvervscoaches. De vil kunne hjælpe dig videre i din proces.

Kontante fordele

Du får specialtilbud, rabatter og prøveperioder på alle programmer og servicer, som en iværksætter skal bruge for at starte og drive sin virksomhed. Heriblandt regnskabsprogram, benzinkort og forsikring.

Eksklusivt netværk

Du bliver en del af et eksklusivt online netværk, hvor der er fokus på videndeling - alle opslag gavner dig. Vi kender medlemmernes kompetencer og kan derfor sætte jer i kontakt med hinanden.

Startup Central tools

Tools som skaber overblik i din virksomhed.

Forretningsplan

Forretningsplanen er et værktøj, som hjælper dig med at få din forretningsidé ned på papir. Den giver dig mulighed for at overveje alle aspekter af din virksomhed, således at der ikke er noget, som kommer bag på dig, når du for alvor springer ud som iværksætter. Du får et overblik over dit produkt, din målgruppe, din økonomi, dine mål osv., på den måde danner den grundlaget for din virksomhed. Forretningsplanen skaber et overblik for dig, din bank og investorer.

En forretningsplan danner grundfundamentet for din virksomhed.

Budget

Økonomien er alfa omega når du starter og driver virksomhed. Det er den som afgør forskellen på succes og konkurs. Mister du overblikket på dette område, mister du overblikket over hele din virksomhed og i værste tilfælde mister du din virksomhed. Sæt dig derfor nøje ind i din økonomi og anvend budgetskabelonerne, for at bevare overblikket.

Budgetskabeloner giver indsigt og overblik over din virksomheds økonomi.

Pitch deck

Skal du fortælle om din virksomhed er et pitch deck essentielt. Det hjælper dig med at holder den røde tråd, så du husker at få alt det vigtige med. Pitchen kan være til nye medarbejdere, investorer e.l.

Brug dit pitch deck til præsentationer

Det er en kæmpe besparelse for dig at være medlem af Startup Central

Vi har regnet på hvad du vil kunne spare det første år ved at være medlem.

Produkt / Partner

Normalpris pr. år
(ikke medlem)

Pris som medlem af
Startup Central

Regnskabsprogram

2.964 kr.
1.482 kr.

Coaching & sparring
(24 timer)

19.200 kr.
0 kr.

Eksklusiv netværksgruppe.

2.400 kr.
0 kr.

1. Hjemmeside

5.999 kr.
3.499 kr.

2. Webshop

‭2.220 kr.
1.111 kr.

Bogholderi

‭5.976 kr.
4.776 kr.

Total

36.539 kr.

9.757 kr.

Samlet besparelse pr. måned

 

2.231 kr.

Samlet besparelse pr. år

 

26.782 kr.

Produkterne/partnerne i tabellen er standard produkter, som bruges i de fleste virksomheder og er derfor kun ét eksempel på hvordan besparelsen kunne se ud.

Benytter du dig af vores fordele og én (eller flere) af vores IT-løsninger (markeret med nr. 1-2) opnår du vilde besparelser på bundlinjen.

Med disse besparelser, vil et medlemskab hos Startup Central være bagateller, du vil faktisk spare penge ved at være medlem - det vil ikke bare være endnu en udgift. Disse fordelspriser er blot et udsnit af hvad et medlemskab ellers kan spare dig af tid og penge.

Et årligt medlemskab koster dig, ekskl. moms, 1.788 kr. og giver dig således mulighed for at få en besparelse på 24.922 kr. efter dit medlemskab også er betalt.

Der er ingen grund til at vente – bliv medlem nu og spar tid og penge.

Bliv medlem