Ja, naturligvis. Alle vores coaches/mentorer har udfyldt fortrolighedserklæringer; hvilket er din garanti for, at vi overholder alle gældende regler.

Det koster 149,- DKK pr. måned inklusiv moms. Som medlem får du adgang til alle vores fordele som vores eksklusive netværk Startup Lounge.

Startup Lounge er vores eksklusive netværk til alle vores medlemmer, hvor man kan får sparring, gode råd, og måske lave forretning med andre medlemmer.

Du bliver trukket 149,- DKK hver måned via abonnementsløsningen Paylike.

For medlemmer er opsigelsesfristen løbende måned plus en måned. Ønsker du at opsige dit medlemskab, så kontakt info@startupcentral.dk.

Nej. Du skal selv aktivt gøre brug af ydelserne under vores partnerside. Partnersiden er kun tilgængelig for medlemmer.

Som medlem, af Startup Central, kan du tilkøbe Billy’s premium regnskabsprogram til kun 1,- DKK det første år. Det betyder således, at vi sparer dig for 1969,- DKK

Som medlem, af Startup Central, får du Salary lønsystem de første 6 måneder gratis. Efter de 6 måneder kommer hver lønseddel til at koste 19 DKK pr. stk. Vi sparer dig således for 114,- DKK pr. medarbejder.

Som medlem, af Startup Central, får du Contractbooks business udgave de første 3 måneder gratis. Efter de 3 måneder koster deres business udgave 200,- DKK. Vi sparer dig således for 600,- DKK.

Som medlem, af Startup Central, kan du tilkøbe dig en prototype app fra Codespace med 5 funktioner til kun 9.995,- DDK eks. moms. Normalt koster den 19.995,- DDK. Vi sparer dig således for 10.000,- eks. moms.

Som medlem, af Startup Central, kan du sælge din virksomhed gennem Saxis, hvor du kun vil betale 6 % honorar frem for 7,5 %. Så sælger du din virksomhed til 500.000,- DKK så skal du kun betale 30.000,- DKK fremfor 37.500,- DKK

Som medlem, af Startup Central, får du Uniqkey i 4 måneder gratis. Efter de 4 måneder koster det 35,- DKK pr. licens. Vi kan sparer dig for 140,- DKK hvis du kun er én som bruger det.

Som medlem af Startup Central, kan du tilkøbe dig en WordPress hjemmeside med 5 under sider til kun 2999,- DKK eks. moms. Normalt koster denne løsning 5.998,- DKK eks. moms Vi sparer dig for 2999,- DKK eks. moms.

Som medlem, af Startup Central, kan du få lavet en reklamefilm af Blue Husky Media fra 1 til 3 minutter for kun 5.995,- DKK eks. moms.

Som medlem, af Startup Central, kan du få LegalUp til at stå for alt ved stiftelse af virksomhed til ApS til kun 4.995,- DKK eks. moms. Pakken indeholder: Selskabsstiftelse af ApS, Ejeraftale, 3 måneders LegalUp basis abonnement. Værdien af denne pakke er 5.970,- DKK eks. moms. Vi sparer dig for 975,- DKK.

Som medlem, af Startup Central, kan du tilkøbe Upodis abonnements styresystem til kun 368,- DKK eks. moms for det første år. Normalt koster det 4800,- DKK. Vi sparer dig således for 4.432,- DKK.

Som medlem, af Startup Central, kan du prøve Morningscores SEO-program de første 6 uger gratis. Derefter koster 200,- DKK om måneden for vores EKSKLUSIV startup-pakke som Morningscore har lavet til dig. Vi sparer dig for 300,- DKK de første 6 uger, og for Startup-pakken sparer vi dig for 80,- DKK om måneden. Det betyder vi sparer dig for 1.260 DKK det første år.

Som medlem, af Startup Central, kan du få Lunar Way Business de første 2 måneder gratis, herefter koster det 165,- DKK om måneden. Vi sparer dig for 310,- DKK.

Som medlem, af Startup Central, kan du tilkøbe Google Ads håndtering fra GenieWords til kun 449,- DKK om måneden. Det koster normalt 549,- DKK i måneden, så vi sparer dig for 100,- kroner om måneden - det vil sige 1200,- DK kroner det første år som du kan bruge på annoncer i stedet for. Derudover får du også 600,- DKK i annoncekroner samt, at vi spare dig for oprettelsen på 999,- DKK. Samlet set sparer vi dig for 2.799,- DKK.

Som medlem, af Startup Central, kan du tilkøbe vores revisor løsning, Aconta. Deres løsning koster fra 396,- DKK om måneden hvis du har under 30 bilag om måneden. Normalt koster det 495,- DKK om måneden; vi sparer dig således 1.188,- DKK det første år. Derudover sparer du også 50 % på din første årsrapport til henholdsvis driftsselskabet hvor du sparer 1.250,- DKK og på dit holdingselskab sparer du 750,- DKK. Samlet sparer vi dig for 3.188,- DKK det første år.

Nej, det er der selvfølgelig ikke. Du må bruge vores coaches lige så meget du har brug for, det er derfor vi har dem.

Ja. Det er faktisk op til dig hvor mange du vil bruge. Vi anbefaler dog, at man har én coach ad gangen, da det giver dig det tætteste samarbejde.

Nej, det er det ikke. Prisen er fast, uanset om du bruger vores fordele begrænset eller i store mængder.

Nej, det har vi ikke. Men det betyder dog ikke noget, da vores hjemmeside er udviklet i et responsivt design, så den tilpasser sig brug på tablets og smartphones.

Du kan være medlem akkurat ligeså længe, som du ønsker det. Du kan derfor finpudse din idé i dit eget tempo.

Ja, det er muligt.

Du udvikler den først og fremmest med dig selv, og i samarbejde med coaches og andre hjælpere. Rent praktisk udfylder du din forretningsplan på vores platform, der er udviklet til at hjælpe dig godt igennem processen.

Du er meget velkommen til at læse vores brugerbetingelser, eller finde dem i bunden af hjemmesiden.

Nej. Det kan du ikke, da det vil være udnyttelse af vores system.

Nej det har de ikke.

Hvis du oplever problemer med at logge ind på din profil, så kontakt os på info@startupcentral.dk

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV