Ofte stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål? Kontakt os, og vi skal besvare dit spørgsmål direkte.

????

????????

!!!!!!!!!!!!11

!!!!!!!!!!1

22222222222

2222222222

Hvordan fungerer coaching & sparring i Startup Central?

Som medlem kan du ubegrænset efterspørge hjælp fra coaches til ikke-aktive handlinger. Du vil således kunne få sparring / coaching i hvordan du kan udføre en handling selv.

Vores coaches er alle frivillige, og har dermed op til 5 arbejdsdage til at besvare henvendelser - derudover har de ikke rådgiveransvar.

Hvad koster det at blive medlem af Startup Central?

Det koster 149,- DKK pr. måned inklusiv moms. Det er således et abonnement du tegner hos os, et abonnement som er fuld fradragsberettiget under konsulentfradrag gennem vores coaches.

Du kan oprette dig lige herunder.

Hvor kan jeg finde Startup Lounge?

Startup Lounge er vores Facebook-netværksgruppe, og er samlingsstedet for mange af vores medlemmer.

Du kan læse mere om netværket og hvor du kan finde det herunder.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement, og hvad skal jeg tage hensyn til?

Du kan opsige dit medlemskab ved at sende en opsigelse til info@startupcentral.dk - der er dog visse ting du skal forholde dig til ved opsigelsen.

Ved opsigelse vil du, hvis du er uden for prøve-perioden, opleve en binding på løbende måned plus en måned. Læg mærke til, at du ved brug af bestemte tilbud, har en binding længere end løbende måned plus en måned, da du har bundet dig til et længere medlemskab ved brug af tidsbestemt tilbud.

Ved endelig udmelding vil du:

  • Blive fjernet fra Startup Lounge.
  • Ikke have adgang til gratis sparring/coaching fra vores coaches.
  • Ikke have mulighed for en ny prøve-periode.

Læs mere om dette i vores brugerbetingelser.

Hvilke partnere kan jeg bruge?

Som medlem har du adgang til alle vores partnere og deres tilbud, men hvilke partnere der har relevans for dig og din forretning afhænger af flere faktorer.

Du kan til enhver tid læse mere om de enkelte partnere og deres tilbud, og derefter afstemme med dig selv om du synes/tror det vil give værdi. Hvis du er i tvivl om det vil bidrage til din virksomhed skal du være mere end velkommen til at spørge Startup Lounge, vores coaches og/eller Startup Central direkte.

Hvad får jeg med i medlemskabet?

Med et medlemskab får du adgang til hele vores netværk og alt det måtte indebære. Dette betyder, at du får adgang til vores platform, vores coaches og vores tilbud fra samarbejdspartnere.

Læs mere om hvad vi konkret tilbyder vores medlemmer herunder.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV