Startup Events

Alle events er tilgængelig for medlemmer.

Startup Central Header
Ilse Jacobsen - Mit liv som iværksætter | Startup Central

19-05-2021

Ilse Jacobsen - Mit liv som iværksætter

Få et indblik i Ilse Jacobsens iværksætterrejse – fra en lille vej bod til anerkendt iværksætter.

Gratis

Hvordan bliver man iværksætter | Startup Central

03-06-2021

Hvordan bliver man iværksætter

Er du iværksætter/selvstændig, eller ønsker du at blive det? Startup Central CEO, Anders Fogh, afholder et foredrag omkring iværksætteri og hvordan man nemt kan starte virksomhed.

Pantheonsgade 4, st 5000 Odense C

Gratis

Notering af vækstselskaber | Startup Central

23-08-2021

Notering af vækstselskaber

Katrine Hoff, Head of Danish Market - Spotlight Stock Market vil i dette webinar fortælle om notering af vækstselskaber på det danske marked. Hun vil komme ind på fordele og overvejelser man skal gøre sig, hvis man gerne vil notere sit selskab. Se eller gense webinaret under vlog.

Startup Lounge

Gratis

Sådan starter du en webshop | Startup Central

30-08-2021

Sådan starter du en webshop

Morten S. Graversen, CEO af Webshopskolen.dk, afholder et webinar, hvor han giver dig tips og guidelines til, hvad du skal gøre for at skabe din egen webshop.

Startup Lounge

Gratis

Iværksættertalks | Startup Central

07-09-2021

Iværksættertalks

Fransons og Startup Central inviterer dig til iværksættertalks. Spændende iværksættere vil præsentere deres virksomhed og hvordan de trådte ind i iværksætterlivet.

Pantheonsgade 4 st. 5000 Odense C

Gratis

GEW 2021 | Sustainability for entrepreneurs | Startup Central

09-11-2021

GEW 2021 | Sustainability for entrepreneurs

I samarbejde med Danmark for Målene afholder vi et event på VIA University College i Horsens. Til eventet er der fokus på bæredygtighed og iværksætteri. Kom og lyt til fantastiske iværksættere som har formået at kombinere disse to.

Banegårdsgade 4, 8700 Horsens

Gratis

GEW 2021 | Fredagsbar | Startup Central

12-11-2021

GEW 2021 | Fredagsbar

Kom med til en fredagsbar du sent vil glemme! Selvstændige har brug for et break i ny og næ, derfor inviterer vi alle selvstændige og folk med iværksætterinteresserede inden for i iværksættermiljøets kerne - Startup Centrals hovedkontor

Søndergade 49, 8700 Horsens

Gratis

Super Dysten NOVA | CoolUnite | Startup Central

14-11-2021

Super Dysten NOVA | CoolUnite

Startup Central er en af deltagerne til Super Dysten. Vi samler penge ind til CoolUnite. Alle pengene går ubeskåret til sygdomsramte og udsatte børn. Støt en god sag på MobilePay 554559. Tak for din støtte.

Gratis

Hvad er SEO | Startup Central

28-04-2022

Hvad er SEO

- Vi starter helt fra bunden En introduktion til begrebet, til Google og til hvorfor det er egentlig er så vigtigt, som alle 'eksperterne' siger. SEO bliver forklaret med gode historier, gode eksempler og god energi, og et håb om, at du går herfra med en følelse af, at du godt kan klare det. At du ved hvor du skal starte, og at du ved hvad det betyder at søgemaskineoptimere.

Startup Central

Gratis

TECH og CHAT | Startup Central

18-05-2022

TECH og CHAT

Eindom inviterer til et infomøde og networking i et uformelt og internationalt format, hvor Lejka.dk holder et oplæg om den nye lejelov God energi og digitalisering går hånd i hånd, sammen med MobilePay, Visma og Lars Horsbøl fra Resights vil være aftenens konferencier.

Hos B!ngs – Vesterbrogade 149, 1620 København

Gratis

Netværksmøde Aarhus | Startup Central

04-10-2022

Netværksmøde Aarhus

Vi slår dørene op til netværksmøde i Aarhus. Vi har fundet en lækker lokation og håber, at mange af jer vil komme forbi til en lille snak. Det er helt uforpligtende og man kan komme og gå som det passer sig - mellem kl. 11:00-15:00 Er du medlem af Startup Central er du mere end velkommen til at tage en ven med under armen. Vi glæder os til at se dig og tale om iværksætteri.

Lynfabrikken, Vestergade 49b, 8000 Århus

Gratis som medlem af Startup Central DKK

Netværksmøde Horsens | Startup Central

18-10-2022

Netværksmøde Horsens

Vi har stor succes og efterspørgsel på vores netværksmøder. Derfor afholder vi endnu et i Horsens på Startup Central hovedkontor. Kom forbi mellem 11 og 15 og få en afslappende snak om dagen og vejen i dit iværksætteri. Vi glæder os til at se dig, tag gerne en ven med. Tilmeld dig med allerede nu på ms@startupcentral.dk

Søndergade 43, 1. sal, 8700 Horsens

Gratis

Praktisk projektledelse | Startup Central

01-11-2022

Praktisk projektledelse

Bliv en endnu bedre projektleder. Praktisk projektledelse er en målrettet lederuddannelse for dig, der arbejder med projektledelse. På uddannelsen styrker du dine kompetencer inden for projektledelse og udvikling af projektgrupper. Du bliver mere bevidst om din personlige rolle, og hvordan du skaber udvikling og trivsel i projektgruppen. Uddannelsen udstyrer dig med en solid værktøjskasse, som du efterfølgende kan anvende i dit arbejde. 9 dage

Brøndby

1.728 kr. DKK

Netværksmøde Århus | Startup Central

01-11-2022

Netværksmøde Århus

Netværksmøde i Århus. Kom forbi mellem kl. 11 og 15 på Lynfabrikken d. 1 november. Julen er snart over os, måske har du brug for nlidt inspiration eller erfarne øjne på din jule strategi? Du er mere end velkommen til at tage en iværksætter interesseret ven med. Vi glæder os til at se dig. Tilmeld dig ved at sende en mail på ms@startupcentral.dk

Vestergade 49B, 8000 Aarhus

Gratis

Global Entrepreneurship Week Netværksmøde | Startup Central

16-11-2022

Global Entrepreneurship Week Netværksmøde

Kom lidt ud hjemmefra og tal med ligesindede som dine oplevelser i dit iværksætteri på godt og ondt. Vi byder på en kop kaffe og en snak om din hverdag - få dine kollegaer igen. Vi glæder os til at se dig og høre om dit iværksættereventyr. Kom forbi mellem kl. 12-16.

Søndergade 43, 1. sal, 8700 Horsens

Gratis

Workshop-hvordan kommer du i gang som selvstændig | Startup Central

17-11-2022

Workshop-hvordan kommer du i gang som selvstændig

Alexander Stricker og Anders Fogh er begge erfarne iværksættere, de vil give dig metoder og værktøjer til at komme i gang med dit iværksættereventyr.

Online

Gratis

Stil spørgsmål til moms, inden fristen d. 1/12. | Startup Central

28-11-2022

Stil spørgsmål til moms, inden fristen d. 1/12.

Dinero går live. Stil spørgsmål til moms, inden fristen d. 1/12. Stil gerne spørgsmål allerede nu, i en kommentar, og få svar når vi går live på dagen. D. 1/12: Momsfrist for 3. kvartal Find vores tideligere live her på siden, eller i vores live univers: https://dinero.dk/live/ Tilmeld dig begivenheden med det samme. Så får du besked, når vi nærmer os dagen, samt når vi går live d. 28/11.

Online

Gratis

Boost din forretning med rettigheder | Startup Central

14-12-2022

Boost din forretning med rettigheder

Ved du, hvordan du kan beskytte din idé eller forretning mod kopiering? Ved du, hvad du skal være opmærksom på, når du skal sælge dine produkter? Og hvilke IP-rettigheder, der er relevante for dig? I webinaret d. 14. december vil Patent- og Varemærkestyrelsen kl. 15.00-16.00 fortælle om værdien af immaterielle rettigheder som varemærker og designrettigheder. Alt for mange får kopiret deres idé. forretning og design.

Online

Gratis

Koordinatoruddannelsen Januar | Startup Central

03-01-2023

Koordinatoruddannelsen Januar

Stå stærkt som koordinator. Arbejder du med koordinerende opgaver? Så tag Koordinatoruddannelsen online og bliv stærkere i din rolle som koordinator og få en solid værktøjskasse, som du kan bruge i dit arbejde. På Koordinatoruddannelsen opkvalificeres du i alt det, en dygtig koordinator skal kunne – og mere til! 30 dage

Online

4.928 DKK

Vi snakker om det nye år – Hvad skal man være obs på? | Startup Central

03-01-2023

Vi snakker om det nye år – Hvad skal man være obs på?

Vi snakker om det nye år. Stil spørgsmål og hør os give tips og tricks til, hvad man eventuelt skal være opmærksom på i det nye år. Find vores tideligere live her på siden, eller i vores live univers: https://dinero.dk/live/ Tilmeld dig begivenheden med det samme. Så får du besked, når vi nærmer os dagen, samt når vi går live d. 3/1.

Online

Gratis

Mesterlære for ejerledere | Startup Central

04-01-2023

Mesterlære for ejerledere

Skal 2023 være året, hvor din virksomhed udvikles til næste fase? Hør om hvordan Asger kunne have undgået at gå konkurs, hvis han havde fået hjælp fra BusinessBuddy Academy noget før. Få svar på spørgsmål og bliv rustet til det næste skridt på din iværksætterrejse. Deltagelse: Send en mail med ”BB Academy” i emnefeltet til: asger@businessbuddy.dk eller tryk på "Læs mere".

Online

Gratis

Digital Revisor om årsregnskab | Startup Central

11-01-2023

Digital Revisor om årsregnskab

Visma Dinero afholder et webinar, som du kan deltage i. Det er specielt relevant for selskaber, da der vil være fokus på deres digitale revision om årsregnskab. Webinaret varer en time - kl. 10-11.

Online

Gratis

BusinessBuddy Academy | Startup Central

26-01-2023

BusinessBuddy Academy

Skal 2023 være året, hvor din virksomhed udvikles til næste fase? Hør om hvordan Asger kunne have undgået at gå konkurs, hvis han havde fået hjælp fra BusinessBuddy Academy noget før. Få svar på spørgsmål og bliv rustet til det næste skridt på din iværksætterrejse. Afholdes af Asger Emborg fra BusinessBuddy

Online

Gratis

Nytårstaffel 2023 | Startup Central

26-01-2023

Nytårstaffel 2023

Nytårsklokkerne har ringet os ind i et nyt år, og kalenderen skriver 2023 🎇 Vi vil derfor gerne invitere dig til nytårstaffel, hos Startup Central. Torsdag d. 26/1 2023 - kl. 16:00 – 18:00. På Søndergade 43, 1. sal. 8700 Horsens. Vi åbner dørene op til en eftermiddag i iværksætteriets tegn, med netværk og fokus på det nye år. Vi byder også på vinsmagning i samarbejde med Water Of Life 🥂 Meld dig til via linket 🚀 Begrænset pladser. https://startupcentral.activehosted.com/f/28 Vi glæder os til at se jer.

Søndergade 43, 1. sal, 8700 Horsens

Gratis

Den grundlæggende lederuddannelse | Startup Central

31-01-2023

Add to Calendar 2023-01-31 08:00 0001-01-01 00:00 CEST Den grundlæggende lederuddannelse Styrk dine ledelseskompetencer. Tag Den grundlæggende lederuddannelse og bliv den bedste leder for dine medarbejdere. Den grundlæggende lederuddannelse er en praksisnær lederuddannelse, der giver dig en solid værktøjskasse, som du kan anvende i dit daglige arbejde som leder. Målet med uddannelsen er at styrke dine faglige og personlige kompetencer inden for ledelse. 15 dage Brøndby & Herning

Den grundlæggende lederuddannelse

Styrk dine ledelseskompetencer. Tag Den grundlæggende lederuddannelse og bliv den bedste leder for dine medarbejdere. Den grundlæggende lederuddannelse er en praksisnær lederuddannelse, der giver dig en solid værktøjskasse, som du kan anvende i dit daglige arbejde som leder. Målet med uddannelsen er at styrke dine faglige og personlige kompetencer inden for ledelse. 15 dage

Brøndby & Herning

2.880 kr. DKK

Webinar - markedsføringsloven | Startup Central

08-02-2023

Add to Calendar 2023-02-08 09:30 0001-01-01 00:00 CEST Webinar - markedsføringsloven Har du svært ved at gennemskue markedsføringsloven? Så skal du deltage i vores webinar med advokat Jonas Lykke Hartvig-Rovsing. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål, så du kan få svar på lige præcis det, du har udfordringer med. Meld dig til via linket: https://startupcentral.activehosted.com/f/29 Online

Webinar - markedsføringsloven

Har du svært ved at gennemskue markedsføringsloven? Så skal du deltage i vores webinar med advokat Jonas Lykke Hartvig-Rovsing. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål, så du kan få svar på lige præcis det, du har udfordringer med. Meld dig til via linket: https://startupcentral.activehosted.com/f/29

Online

Gratis

Stil os spørgsmål til momsfrist for 2. halvår og 4. kvartal? | Startup Central

27-02-2023

Add to Calendar 2023-02-27 10:00 0001-01-01 00:00 CEST Stil os spørgsmål til momsfrist for 2. halvår og 4. kvartal? Momsfristen nærmer sig. Derfor går vi igen live, klar til at svare på de spørgsmål der eventuelt måtte være. Stil gerne spørgsmål allerede nu, i en kommentar, og få svar når vi går live på dagen. Find vores tideligere live her på siden, eller i vores live univers: https://dinero.dk/live/ Tilmeld dig begivenheden med det samme. Så får du besked, når vi nærmer os dagen, samt når vi går live d. 27/2 Online

Stil os spørgsmål til momsfrist for 2. halvår og 4. kvartal?

Momsfristen nærmer sig. Derfor går vi igen live, klar til at svare på de spørgsmål der eventuelt måtte være. Stil gerne spørgsmål allerede nu, i en kommentar, og få svar når vi går live på dagen. Find vores tideligere live her på siden, eller i vores live univers: https://dinero.dk/live/ Tilmeld dig begivenheden med det samme. Så får du besked, når vi nærmer os dagen, samt når vi går live d. 27/2

Online

Gratis

Koordinatoruddannelsen Februar | Startup Central

28-02-2023

Add to Calendar 2023-02-28 08:00 0001-01-01 00:00 CEST Koordinatoruddannelsen Februar Stå stærkt som koordinator. Arbejder du med koordinerende opgaver? Så tag Koordinatoruddannelsen online og bliv stærkere i din rolle som koordinator og få en solid værktøjskasse, som du kan bruge i dit arbejde. På Koordinatoruddannelsen opkvalificeres du i alt det, en dygtig koordinator skal kunne – og mere til! 30 dage Online

Koordinatoruddannelsen Februar

Stå stærkt som koordinator. Arbejder du med koordinerende opgaver? Så tag Koordinatoruddannelsen online og bliv stærkere i din rolle som koordinator og få en solid værktøjskasse, som du kan bruge i dit arbejde. På Koordinatoruddannelsen opkvalificeres du i alt det, en dygtig koordinator skal kunne – og mere til! 30 dage

Online

4.928 DKK

Spørg ind til årsregnskab for din personligt ejet virksomhed | Startup Central

14-03-2023

Add to Calendar 2023-03-14 10:00 0001-01-01 00:00 CEST Spørg ind til årsregnskab for din personligt ejet virksomhed Du kan nu indberette dit oplysningsskema - men har du 100% styr på hvordan og hvorledes? Kom, og få svar på alle dine spørgsmål, når Dineros eksperter går live på Facebook. Her kan du stille spørgsmål om alt fra bogholderi og posteringer til skattefradrag. Find vores tideligere live her på siden, eller i vores live univers: https://dinero.dk/live/ Tilmeld dig begivenheden med det samme. Så får du besked, når vi nærmer os dagen, samt når vi går live d. 27/2. Vi glæder os til at se dig. Online

Spørg ind til årsregnskab for din personligt ejet virksomhed

Du kan nu indberette dit oplysningsskema - men har du 100% styr på hvordan og hvorledes? Kom, og få svar på alle dine spørgsmål, når Dineros eksperter går live på Facebook. Her kan du stille spørgsmål om alt fra bogholderi og posteringer til skattefradrag. Find vores tideligere live her på siden, eller i vores live univers: https://dinero.dk/live/ Tilmeld dig begivenheden med det samme. Så får du besked, når vi nærmer os dagen, samt når vi går live d. 27/2. Vi glæder os til at se dig.

Online

Gratis

Den grundlæggende lederuddannelse (1) | Startup Central

12-04-2023

Add to Calendar 2023-04-12 08:00 0001-01-01 00:00 CEST Den grundlæggende lederuddannelse (1) Styrk dine ledelseskompetencer. Tag Den grundlæggende lederuddannelse og bliv den bedste leder for dine medarbejdere. Den grundlæggende lederuddannelse er en praksisnær lederuddannelse, der giver dig en solid værktøjskasse, som du kan anvende i dit daglige arbejde som leder. Målet med uddannelsen er at styrke dine faglige og personlige kompetencer inden for ledelse. 15 dage Brøndby & Herning

Den grundlæggende lederuddannelse (1)

Styrk dine ledelseskompetencer. Tag Den grundlæggende lederuddannelse og bliv den bedste leder for dine medarbejdere. Den grundlæggende lederuddannelse er en praksisnær lederuddannelse, der giver dig en solid værktøjskasse, som du kan anvende i dit daglige arbejde som leder. Målet med uddannelsen er at styrke dine faglige og personlige kompetencer inden for ledelse. 15 dage

Brøndby & Herning

2.889 kr. DKK

Koordinatoruddannelsen Maj | Startup Central

10-05-2023

Add to Calendar 2023-05-10 08:00 0001-01-01 00:00 CEST Koordinatoruddannelsen Maj Stå stærkt som koordinator. Arbejder du med koordinerende opgaver? Så tag Koordinatoruddannelsen online og bliv stærkere i din rolle som koordinator og få en solid værktøjskasse, som du kan bruge i dit arbejde. På Koordinatoruddannelsen opkvalificeres du i alt det, en dygtig koordinator skal kunne – og mere til! 30 dage Online

Koordinatoruddannelsen Maj

Stå stærkt som koordinator. Arbejder du med koordinerende opgaver? Så tag Koordinatoruddannelsen online og bliv stærkere i din rolle som koordinator og få en solid værktøjskasse, som du kan bruge i dit arbejde. På Koordinatoruddannelsen opkvalificeres du i alt det, en dygtig koordinator skal kunne – og mere til! 30 dage

Online

4.928 DKK

Vi snakker om momsfrist for 1. kvartal | Startup Central

30-05-2023

Add to Calendar 2023-05-30 10:00 0001-01-01 00:00 CEST Vi snakker om momsfrist for 1. kvartal Momsfristen for 1. kvartal er lige om hjørnet. Det betyder at vi går live igen, klar til at svare på de spørgsmål der eventuelt måtte være. Stil gerne spørgsmål allerede nu, i en kommentar, og få svar når vi går live på dagen. Find vores tideligere live her på siden, eller i vores live univers: https://dinero.dk/live/ Tilmeld dig begivenheden med det samme. Så får du besked, når vi nærmer os dagen, samt når vi går live d. 30/5. Online

Vi snakker om momsfrist for 1. kvartal

Momsfristen for 1. kvartal er lige om hjørnet. Det betyder at vi går live igen, klar til at svare på de spørgsmål der eventuelt måtte være. Stil gerne spørgsmål allerede nu, i en kommentar, og få svar når vi går live på dagen. Find vores tideligere live her på siden, eller i vores live univers: https://dinero.dk/live/ Tilmeld dig begivenheden med det samme. Så får du besked, når vi nærmer os dagen, samt når vi går live d. 30/5.

Online

Gratis

Spørg ind til skatteregnskab for personligt ejet virksomhed og selskaber | Startup Central

28-06-2023

Add to Calendar 2023-06-28 10:00 0001-01-01 00:00 CEST Spørg ind til skatteregnskab for personligt ejet virksomhed og selskaber Dinero går igen live. I kan stille spørgsmål i forbindelse med fristen for oplysningsskema og årsrapport for personligt ejede virksomheder og selskaber allerede nu - skriv dit spørgsmål i en kommentar, så svarer vi på det. Find vores tideligere live her på siden, eller i vores live univers: https://dinero.dk/live/ Tilmeld dig begivenheden med det samme. Så får du besked, når vi nærmer os dagen, samt når vi går live d. 28/6. Online

Spørg ind til skatteregnskab for personligt ejet virksomhed og selskaber

Dinero går igen live. I kan stille spørgsmål i forbindelse med fristen for oplysningsskema og årsrapport for personligt ejede virksomheder og selskaber allerede nu - skriv dit spørgsmål i en kommentar, så svarer vi på det. Find vores tideligere live her på siden, eller i vores live univers: https://dinero.dk/live/ Tilmeld dig begivenheden med det samme. Så får du besked, når vi nærmer os dagen, samt når vi går live d. 28/6.

Online

Gratis

Vi snakker om momsfrist for 1. halvår og 2. kvartal | Startup Central

30-08-2023

Add to Calendar 2023-08-30 12:00 0001-01-01 00:00 CEST Vi snakker om momsfrist for 1. halvår og 2. kvartal Momsfristen for 1. halvår, samt 2. kvartal er lige om hjørnet. Derfor går vi live igen, klar til at svare på de spørgsmål der eventuelt måtte være. Stil gerne spørgsmål allerede nu, i en kommentar, og få svar når vi går live på dagen. Find vores tideligere live her på siden, eller i vores live univers: https://dinero.dk/live/ Tilmeld dig begivenheden med det samme. Så får du besked, når vi nærmer os dagen, samt når vi går live d. 30/8 Online

Vi snakker om momsfrist for 1. halvår og 2. kvartal

Momsfristen for 1. halvår, samt 2. kvartal er lige om hjørnet. Derfor går vi live igen, klar til at svare på de spørgsmål der eventuelt måtte være. Stil gerne spørgsmål allerede nu, i en kommentar, og få svar når vi går live på dagen. Find vores tideligere live her på siden, eller i vores live univers: https://dinero.dk/live/ Tilmeld dig begivenheden med det samme. Så får du besked, når vi nærmer os dagen, samt når vi går live d. 30/8

Online

Gratis

Spørg til momsfrist for 3. kvartal | Startup Central

29-11-2023

Add to Calendar 2023-11-29 10:00 0001-01-01 00:00 CEST Spørg til momsfrist for 3. kvartal Dinero går live. Stil spørgsmål til moms, inden fristen d. 1/12. Stil gerne spørgsmål allerede nu, i en kommentar, og få svar når vi går live på dagen. D. 1/12: Momsfrist for 3. kvartal Find vores tideligere live her på siden, eller i vores live univers: https://dinero.dk/live/ Tilmeld dig begivenheden med det samme. Så får du besked, når vi nærmer os dagen, samt når vi går live d. 29/11. Online

Spørg til momsfrist for 3. kvartal

Dinero går live. Stil spørgsmål til moms, inden fristen d. 1/12. Stil gerne spørgsmål allerede nu, i en kommentar, og få svar når vi går live på dagen. D. 1/12: Momsfrist for 3. kvartal Find vores tideligere live her på siden, eller i vores live univers: https://dinero.dk/live/ Tilmeld dig begivenheden med det samme. Så får du besked, når vi nærmer os dagen, samt når vi går live d. 29/11.

Online

Gratis

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Få de seneste nyheder fra Startup Central og hold dig opdateret på, hvad der sker i iværksættermiljøet.