Erhvervspartnere

Her ser du vores erhvervspartnere, hvor vi samarbejder om at hjælpe iværksættere og selvstændige.

StartupCentralHeader

Jobcenter Horsens

Jobcentrets rolle er at nedbringe antallet af offentligt forsørgede borgere og bidrage til et velfungerende arbejdsmarked.

Sammen med Jobcenter Horsens har vi gjort det lettere for de arbejdsløse at stifte egen virksomhed gennem foredrag og adgang til vores platform.

Jobcenter Gladsaxe

Jobcentrets rolle er at nedbringe antallet af offentligt forsørgede borgere og bidrage til et velfungerende arbejdsmarked.

Sammen med Jobcenter Gladsaxe har vi gjort det lettere for de arbejdsløse at stifte egen virksomhed gennem foredrag og adgang til vores platform.

Business Horsens

Business Horsens er en uafhængig medlemsorganisation med formålet at katalysere udvikling og innovation i virksomheder. De er forankret i omtrent 700 lokale virksomhedsmedlemmer - i en tæt alliance med Horsens Kommune og Erhvervshus Midtjylland.

Sammen med Business Horsens hjælper vi med events, herunder GEW 2019, 2020 og 2021.

Erhverv Skanderborg

Vi forsøger hele tiden, at være så up-datede som muligt, vedr. de muligheder der findes for iværksættere. Det gælder alt fra kontorfællesskaber og projektmidler til lokale kontakter og samarbejdspartnere. Når vi har hørt om iværksætterens planer, ønsker og tanker, kommer vi med input til hvad og hvem der kan hjælpe dem videre.

Sammen med Erhverv Skanderborg har vi gjort det lettere for de iværksættere og selvstændige i Faxe at stifte egen virksomhed gennem adgang til vores platform.

Business Faxe

Business Faxe er en erhvervsorganisation, der er sat i verden af og for det lokale erhvervsliv med det formål at understøtte og inspirere til vækst og udvikling i Faxe Kommune. Business Faxe er finansieret af indtægter for opgaver, vi løser for Faxe Kommune medlemskontingenter og egen forretningsindtjening.

Sammen med Business Faxe har vi gjort det lettere for de iværksættere og selvstændige i Faxe at stifte egen virksomhed gennem adgang til vores platform.

Startup Odense

Startup Odense har en online platform, som giver en løsning gennem indsamling af iværksætteraktiviteter, ressourcer og aktører i og omkring Odense-regionen.

Sammen med Startup Odense har vi gjort det lettere for selvstændige og iværksættere i Odense, at forfølge drømmen om iværksætteri gennem adgang til vores platform.

Designskolen Kolding

Designskolen Kolding vil være et af Danmarks og verdens førende designuniversiteter. Vi vil sætte et markant aftryk på omverdenen, vi er ikke bange for at få jord under neglene og står stærkt på både hånd, hoved og hjerte.

Sammen med Designskolen Kolding har vi gjort det lettere for de studerende at forfølge drømmen om iværksætteri gennem foredrag og adgang til vores platform.

Rybners

Rybners har en bred palette af ungdomsuddannelser og et stort udvalg af efteruddannelser.

Sammen med Rybners har vi gjort det lettere for de studerende at forfølge drømmen om iværksætteri gennem foredrag og adgang til vores platform.

EUC Nordvest

EUC Nordvest udbyder undervisning og andre ydelser inden for tekniske og merkantile erhvervsuddannelser, HTX, HHX, uddannelser inden for landbrug og fiskeri, arbejdsmarkedsuddannelser samt øvrige efter- og videreuddannelser.

Sammen med EUC Nordvest har vi gjort det lettere for de studerende at forfølge drømmen om iværksætteri gennem foredrag og adgang til vores platform.

Skanderborg Gymnasium

Faglighed, samarbejde, udvikling, selvstændighed, åbenhed, tillid og gensidig respekt er vores grundværdier, og er det centrale udgangspunkt for skolens virke.

Sammen med Skanderborg Gymnasium har vi gjort det lettere for de studerende at forfølge drømmen om iværksætteri gennem foredrag og adgang til vores platform.

Tradium

Tradiums uddannelser skaber muligheder for din fremtid. Vi tilbyder dig sparring og viden, så du kan realisere dine drømme.

Sammen med Tradium har vi gjort det lettere for de studerende at forfølge drømmen om iværksætteri gennem foredrag og adgang til vores platform.

Uddannelsescenter Holstebro

På Uddannelsescenter Holstebro tilbyder vi to gymnasieuddannelser og 3 områder med erhvervsuddannelser, hvor du både kan tage EUD og EUX + 10. klasse som starten på din ungdomsuddannelse.

Sammen med Uddannelsescenter Holstebro har vi gjort det lettere for de studerende at forfølge drømmen om iværksætteri gennem foredrag og adgang til vores platform.

Syddjurs Gymnasium

Med en studentereksamen er alle døre åbne. Gymnasiet er den brede almendannede og studieforberedende ungdomsuddannelse for dig, som er interesseret i viden og fordybelse. Uanset hvilken uddannelse du skal i gang med senere, er en studentereksamen et solidt fagligt udgangspunkt.

Igennem foredrag har vi fortalt de unge om iværksætterlivet og hvor de kan få hjælp.

College 360

Historien om College360 er ganske ny. Teknisk Skole Silkeborg og Silkeborg Business College har samarbejdet i mange år, men i 2014 indledte de to skoler de første dialoger om muligheden for et tættere samarbejde.

Sammen med College 360 har vi gjort det lettere for de studerende at forfølge drømmen om iværksætteri gennem foredrag og adgang til vores platform.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.