Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg er eksamineret erhvervsassurandør med 10 års erfaring fra Tryg Forsikring, hvor jeg yder forsikringsrådgivning af erhvervs- og industrivirksomheder samt firmapension/pension for selvstændige.

Jeg arbejder målrettet og struktureret for at kunne yde den bedste mulige rådgivning, og når kunden vil bruge tiden rigtigt på mine forsikringsmøder, så ender det tit ud i et rigtigt godt, og ikke mindst langvarigt samarbejde.

Der er ikke noget bedre, når man kan optimere tingene for kunderne, og angribe det anderledes an. Det er både gældende for private- og erhvervsforsikringer samt opnå den bedste mulige pensionsordning, så pengene bliver forvaltet ordentligt!

I et tæt samarbejde tværfagligt i Tryg forsøger vi altid at løse tingene på bedste mulige vis for kunderne – det kunne fx være når der opstår en skade, hvad kan vi så gøre for at det ikke sker næste gang.

Der sidder enorme kompetence-kræfter i Tryg, så vi kan selv hjælpe med de meste komplekse sager, da vi tilbyder stort set alle slags produkter i dag – det giver kunden tryghed!